Egy kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten vagyok túl. A kampány nem áll meg, pár nap múlva begipszelt kézzel folytatom – írja közösségi oldalán Márki-Zay Péter.

A fürdő olykor csúszik

Egy budapesti strandfürdőben érte baleset Márki-Zay Péter amikor gyerekeivel pancsoltak. Eltörte a kezét – közölte közösségi oldalán.

Operálni kellett

Az ellenzéki politikus azt írta, hogy a bal kezét meg kellett operálni. A műtét vasárnap reggel megtörtént, “a sebész elmondása szerint rendben ment”.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Menne haza

Remélem, minél hamarabb hazaengednek Hódmezővásárhelyre. Az alkaromat január végéig kell rögzíteni, azaz az ünnepek alatt és után egy darabig marad a gipsz – írja az ellenzék jelenlegi miniszterelnök-jelöltje.

Politikai rendezvényen volt

Márki-Zay Péter szombaton az egyesült ellenzék első országos jelöltfelkészítőjén vett részt, ezek után próbált meg lazítani és érte a baleset.

Így írta le a körülményeket

A kormányszimpatizáns elemzők nem kímélik

Erős összefüggés van Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt csökkenő népszerűsége és a rezsicsökkentést ellenző álláspontja között – jelentette ki Lánczi Tamás politológus az állami rádióban vasárnap. Arról is beszélt: óriási lobbiérdekek mozdultak meg azért, hogy a rezsicsökkentést felszámolják.

Csökken az ellenzék vezető népszerűsége

Egy szintén kormánypárti elemzőcég szerint jelöltté válása óta sokat veszített népszerűségéből Márki-Zay Péter. A Századvég azt írja: 2021 októberében, az ellenzéki előválasztás második fordulója idején, Márki-Zay Péterről a választók 42 százaléka kedvező, 47 százaléka pedig kedvezőtlen véleményen volt. A legújabb felmérésének tanúsága szerint a hódmezővásárhelyi polgármesterről a megkérdezettek 36 százaléka nyilatkozott kedvezően, 56 százaléka kedvezőtlenül.

Kell-e nekünk MZP?

Egy baloldali megmondóember, Németh Péter szombaton azt elemezgette, hogy az ellenzék mit várhat el Márki-Zay Pétertől. A Népszava főszerkesztője azt írja: Ötletekre, lépésekre van szükség, és arra, hogy MZP valóban ott meneteljen az élen, diktálja az iramot, mozgassa az embereket, ne csak a saját munkatársait, és újra töltsön fel mindenkit hittel: áprilisban távozni fog az előző garnitúra.

Címlapfotó: Márky-Zay Péter közösségi oldala.