Kacskaringózva közlekedett egy idős férfi Csepelen a Szent István úton. A szemtanúk már sejtették, hogy ennek nem lesz jó vége. Jól gondolták: a tök részeg férfi nagy balesetet okozott. Olyan piás volt, hogy még a szondát is képtelen volt megfújni

Ittas sofőr

Egy idős, ittas úr haladt Toyota Aygo szemelyautójával a csepeli Szent István úton, a Martinász utca felől a Hollandi út irányába szerda délután. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kacsázva vezetett

A szemtanúk elmondása szerint előtte egy mellékutcából kanyarodott ki a főútra, de már akkor is kacsázva hajtott, áttért többször a szembejövő oldalra.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Keresztbe fordult autó az úton

Átcsúszott a bal oldalra

A Fenyves utca torkolatánál, egy balra ívelő kanyarban aztán a nagy sebesség és az alkoholos befolyásoltság hatására túlságosan is átcsúszott a bal oldalra, ezért reflexből visszahúzta a kormányt jobbra, amitől nekiütközött a jobb oldali padkának, emiatt pedig elvesztette az autója felett az irányítást.

Kiszakadt a gumija is

Nekicsapódott egy autónak

Átvagódott keresztbe és a bal oldali járdán parkoló Ford Fusion egyterűnek csapódott, amelyet mintegy 6 méterrel hátrébb tolt, neki egy ház kerítésének, noha a Ford behúzott kézifékkel parkolt.

Nem tudott kiszálni az autóból

A Toyota a becsapódás következtében az úttesten az oldalára borult, vezetője nem tudott belőle kiszállni, a környékbeliek és a szemtanú ezért visszaborították a járművet a kerekeire.

Tűzoltók is érkeztek

Nem tudta megfújni a szondát

A sofőr olyan részeg volt, hogy a szondát sem tudta megfújni a helyszínen ezért a kiérkező tűzoltó doktorszolgálat a mentőkkel közösen megvizsgálta majd a mentők kórházba szállították, rendőri kísérettel. A 148-as busz órákon keresztül terelve közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián