Balesetről számoltak be a solymári önkéntes tűzoltók, melynek során egy 7 éves gyermek zuhant le egy szakadékba.

“Egy 7 éves gyermek esett egy szakadékba Solymáron Önkéntes tűzoltóink július 19-én este 8 óra környékén vonultak ki a solymári Golgota utcába, ahol egy 7 éves gyermek esett bele egy szakadékba. Rajunk kiérkezése előtt a gyermeket az édesapja az időközben kiérkező rendőrökkel és egy, a helyszínen lévő tagunkkal közösen felhúzta.

A helyszínre a tűzoltó doktorszolgálat és a mentők is helyszínre érkeztek, akik a fiatalt megvizsgálták, kórházba szállítását nem tartották indokoltnak.” – írták a bejegyzésükben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy 7 éves gyermek esett egy szakadékba SolymáronÖnkéntes tűzoltóink július 19-én este 8 óra környékén vonultak ki a…

Posted by Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület on Monday, July 20, 2020

A Pilisben egyébként már nem ez az első ilyen baleset, májusban például egy túrázó sérült meg, akit mentőcsapatok hoztak le, júniusban pedig egy 13 éves kislány tűnt el, aki később sértetlenül került elő.

Kiemelt kép: Illusztráció