A buszsofőr azt sérelmezte, hogy a taxis a záróvonalon keresztül bevágott elé. Ezután a buszos a következő piros lámpánál számon kérte a taxist. Dulakodás lett a vitából, autórugdosás, üvegtörés is látszik a felvételen. A taxist börtönbe küldené az ügyészség, de a buszos sem úszta meg büntetés nélkül. A balhéről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Balhé az utcán

Az eset még 2019 december 28-án történt az 5. kerületben a József Attila utcában. Az Ügyészség által nyilvánosságra hozott felvételen jól látszik az egész balhé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fékezésre kényszerítette a buszt

A Széchenyi István téri körforgalmat elhagyva a taxis a záróvonalon áthaladva besorolt az autóbusz elé, fékezésre kényszerítve a buszt. Ezután mindkét sofőr tovább haladt a József Attila utcában az Erzsébet tér irányába. EZT IS OLVASD EL: Durva verekedés a BKK buszon, most 5 év börtönt mondott ki az agresszív utasra a bíróság

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Számon akarta kérni a taxist

Amikor a lámpa pirosra váltott, és emiatt a taxis megállt, a buszsofőr ezt kihasználta, a szembejövő forgalmi sávba hajtott, és a taxi mellé kormányozta a buszt, hogy számon kérje a taxist. Ekkor a záróvonal átlépésével a buszos is szabálytalanságot követett el.

Leköpte a buszt

A taxisofőr ekkor még a taxiban ülve leköpte a buszsofőrt, aki erre megrúgta a taxi vezetőoldali ajtaját.

Széthulló szilánkok

Az autó sofőrje ekkor kiszállt, fellépett az autóbuszra, a ruhájánál fogva megragadta a buszsofőrt, és nekilökte a vezetőfülkét védő üvegfalnak, amely ennek hatására összetört.

Erőszak, garázdaság

A Budapesti 5. és 13. Kerületi Ügyészség emelt vádat az ügyben, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, valamint garázdaság miatt.

Börtönbe küldenék a taxist

A taxi vezetőjével mint többszörös visszaesővel szemben az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztést, közügyektől eltiltást és pénzbüntetést kért. A büntetlen előéletű buszsofőrrel szemben pénzbüntetést indítványozott a vádiratban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezeket is olvasd el!

Itt a videó a balhéról

Kiemelt kép: részlet a videóból