A kőbányai rendőrök keresik azt az elkövetőt, aki ököllel ütött arcon egy férfit az Örs vezér terénél, Budapesten

A rendőrség nyomozást indított

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy szóváltás fajult el

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 3-án 22 óra 25 perc körül a 10. kerületi Örs vezér téren egy férfi szóváltásba keveredett egy másikkal, akit több alkalommal ököllel arcon ütött, írja a Police.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A feltételezett elkövetőről felvétel készült:

Ha bárki bármit tud

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Pécsett gyilkosság történt

A KékVillogó számolt be róla, hogy bűncselekmény áldozata lett egy 20 éves férfi Pécsett. A rendőrök az egyik feltételezett elkövetőt – egy 43 éves férfit – a helyszín közelében elfogták, két társát jelentős erőkkel keresik.

Egész éjjel tartott a hajtóvadászat

Az egyik helyi lap értestülései szerint egész éjszaka tartott a hajtóvadászat és jelenleg is nagy erőkkel keresik T. Teofil 23 éves és Á. Mercédesz 22 éves pécsi lakosokat.

20 éves fiatal férfi az áldozat

Mint ismert a rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott a lakásban, ahova bement két másik férfi és egy nő, akik bántalmazták őket. Az eset során az egyik személy egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

Ketten elmenekültek a helyszínről

A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik két feltételezett elkövető azonban – T. Teofil 23 éves és Á. Mercédesz 22 éves pécsi lakosok – a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, a hatóság elől elrejtőzött.

NE HAGYD KI! Az állatvédők is elmentek Casselly birtokára – Újabb drámai részletek derültek ki a szadai elefántok haláláról, a harmadik állat is az életéért küzdött

Elfogatóparancsot adtak ki ellenük

A felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőr-főkapitányság a férfi és a  elfogása érdekében 2020. november 1-jén elfogatóparancsot adott ki.

EZ IS ÉRDEKELHET: Sokkoló felvételek a halálos kimenetelű 5. kerületi baleset mentéséről – A 17 éves fiúnak esélye sem volt – videó

Elfogták őket

 A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, majd november 1-jén 9 óra 20 perckor Pécsett elfogták őket. A 23 éves férfit és a 22 éves nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Kiemelt kép: Police