A BudapestKörnyéke is megírta, hogy egy autó villanyoszlopnak csapódott a Károly körúton, az 5. kerületben. A balesetben egy fiatal, 17 éves fiú életét vesztette.

Villanyoszlopnak csapódott

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. november 1-én 5 óra 51 perc körül egy személygépkocsi a Károly körúton villanyoszlopnak ütközött, olvasható a rendőrség honlapján.

Két fiatal utazott a kocsiban

Oszlopnak csapódott egy autó Budapesten, a Károly körúton vasárnap kora reggel. Az autó rácsavarodott az oszlopra. A járműben két fiatal férfi utazott, egyikőjüket a tűzoltók kiérkezése előtt a járókelők kiemelték, a másik utas élettelen testét a budapesti tűzoltók emelték ki a roncsból.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy 17 éves fiú meghalt

A balesetben az autót vezető 17 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az autó utasát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Vizsgálják a baleset körülményeit

 A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A műszaki mentés pillanatai:

Tegnap is több baleset történt

Oszlopot döntött egy autó a 18. kerületi Gyömrői úton

2020.10.31. 07:21 Oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári út és a Gyömrői út kereszteződésében. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit, írták meg itt a KékVillogón.

A képhez tartozó alt jellemző üres; PSX_20201031_103017.jpg a fájlnév
Forrás: Péntek Esti Cruising Facebook-csoport

Parkban levő szobrot döntött ki egy ittas sofőr a rákoshegyi vasútállomásnál

2020.10.31. 04:08 A 17. kerületi Kodolányi János téren egy ittas és nagy sebességgel közlekedő sofőr megcsúszott és a parkban között ki, miközben kidöntött egy szobrot is, majd fennakadt annak csonkján. A manőver során ő nem sérült meg, a szobor sajnos annál inkább…<<

A képhez tartozó alt jellemző üres; PSX_20201031_102913.jpg a fájlnév
Fotók: Baleset-info.hu

Kiemelt kép: Youtube