Négy férfi ellen emelt vádat a Nyíregyházi Járási Ügyészség a tavaly nyári, kemecsei benzinkúton történt balhé miatt. A verekedés akkor tört ki, amikor az egyik férfi az ismerősével beszélgetett, majd észrevette, hogy haragosa megérkezik a benzinkútra. Az esetről készült videót a cikkünk végén tudod megnézni. Hasonló balhé történt évekkel ezelőtt Érden is, ott egy férfi meg is halt.

Balhé a benzinkúton

Az egyik férfi a benzinkút előtt beszélgetett az ismerőseivel, amikor észrevette, hogy egy kocsival megérkezik a haragosa.Nem sokat teketóriázott, azonnal előkapott egy kést a nadrágja zsebéből, és szaladt is kiabálva felé. A férfi ekkor még menekülőre fogta, azonban ugyanebben az időben egy kisbusszal megérkeztek a rokonai, akik fém rudakat vettek magukhoz, és azonnal a támadó felé indultak.

Vasrúddal püfölte őket

Ezen felbátorodva a menekülő férfi is kivett egy fém botot a kocsijából, és mindannyian a támadóra, valamint a bántalmazást megakadályozni szándékozó tanúra támadtak, és püfölték őket.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felfüggesztett börtön

A bántalmazás miatt az egyik vádlott és a tanú könnyű, zúzódásos sérülést szenvedtek el. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést, és próbára bocsátást kért a bűnösségüket beismerő, és megbánó balhézókra.

Enyingről érkeztek a támadók

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, két több fős társaság brutális tömegverekedést rendezett 2020. július 30-án Érden, egy benzinkúton. A helyiek elmondása szerint több autóval jöttek fel Enyingről Érdre a felfegyverkezett bandatagok, hogy pontot tegyenek egy korábbi, rendezetlen ügyük végére.

Autós üldözés előzte meg a verekedést

A két banda összecsapása egyértelműen az M7-es autópálya felhajtójánál lévő benzinkúton teljesedett ki, azonban már korábban, néhány kilométerrel arrébb, egy másik kúton szóváltásba keveredtek. A járművekkel többször koccantak is, végül az érdi benzinkúton félreálltak.

Egy ember meghalt

A tömegverekedés során egy 50 éves férfi életét vesztette, ketten életveszélyesen, hárman súlyosan, míg heten könnyebben megsérültek. Az 50 éves férfit a kocsijában érte a szívtájéki szúrás, amelybe nem sokkal később bele is halt.

Üzlet vagy szerelem?

A szemtanúk korábban egyértelműen azt állították, hogy üzleti okok miatt történhetett meg a leszámolás, mivel az 50 éves áldozat tehetős építőipari vállalkozó volt. Később egy rokon cáfolta a, hogy üzleti vita állt volna a verekedés hátterében. A családtag szerint az enyingiek a fiát, Renátót támadták be, amiért a férfi szerelmi kapcsolatban állt az egyik támadó nejével. Szerinte az enyingiek a szerelmi kérdés miatt jöttek fel Érdre.

Esküvő miatt robbant ki a balhé

Több mint egy éve házasodott össze egy enyingi lánnyal egy érdi férfi. A házasság költségeit fele-fele arányban tervezték elosztani, a teljes költség 6 millió forint lett volna. Ugyanakkor a házasság megromlott és véget ért. Nyolc hónapnyi házasságot követően az asszony hazaszökött, mert állítása szerint a férje bántalmazta, megverte.

Megerőszakolták a menyasszonyt?

A bíróságon kiderült: a késelésig fajuló tömegverekedés azért tört ki, mert az esküvő napján a menyasszonynak erőszakos körülmények közt elvették a szüzességét és a két érintett család pedig egymástól követelte a meghiúsult esküvőre költött milliókat az érdi benzinkúton.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kemecsei balhéról készült videó

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a kemecsei balhéról – Forrás: ugyeszseg.hu