Nem mindennapi jelenetet rögzített egy utas Budapesten, az M4-es metró aluljárójában. A képsorok tanúsága szerint egy férfi morzsaporszívóval ütött egy másikat. Az eset a napokban történt, a Keleti pályaudvari megállóban és a helyszínről származó információk szerint egy telefonlopás lehet az ügy hátterében.

Lopás miatt kergették egymást

A két férfi kergetőzött a mozgólépcsőn, feltehetően azért, mert egyikük ellopta a másik telefonját. A meglopott férfi egy morzsaporszívóval a kezében futott fel a mozgólépcsőn, majd a telefonját követelte. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Morzsaporszívóval támadott

Miután nem kapta meg, egy pár, igencsak erős csapást mért a férfi fejére, a morzsaporszívóval. A nem mindennapi pillanatokat egy utas videóra vette, a felvételt pedig a Tények osztotta meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összekaptak egymással

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy verekedés tört ki Budapesten, a Nyugati téren található Decathlonban. Szombaton egy vásárló birkózásba elegyedett az üzlet két biztonsági őrével. Hogy pontosan miért tört ki a verekedés, azt egyelőre nem lehet tudni. 

Leterítették

Az esetről beszámoló Promotions is kiemelte, hogy a TikTokra feltöltött videóból nem derült ki, a férfi pontosan mit követett el, ám az őrök leterítették a földre, majd tisztán hallatszik, ahogy bemondják, hogy az üzletet technikai okokra hivatkozva azonnal ki kell üríteni.

Irány a vészkijárat

Az üzlet munkatársai bemondták azt is, hogy a vásárlók végül a vészkijáratokon keresztül hagyják el a boltot. A videón az is látszik, hogy a többi vásárló tétován nézi végig, ahogy egymásnak feszülnek a felek.

Munkások verekedtek

Számtalan példát tudunk csak a közelmúltból is felsorolni, amikor még egy hétköznapi szituáció is verekedésbe tudott torkolni. Beszámoltunk például arról az esetről, amikor téglával mentek egymásnak egy budapesti épület felújításán dolgozó segédmunkások.

Bagatell oka volt

Egy instabil padlólap miatt egy munkásnak több lépést kellett megtennie, ebből alakult ki a vita. Egy éles tárgy és egy kalapács is előkerült a vita hevében.

Huligánok

Természetesen a focihuliganizmus sem maradhat ki a sorból. Májusban Budapest adott otthont az Európa-liga döntőjének. Zuglóban már a mérkőzés előtt egymásnak estek a drukkerek.

Többen kórházban kötöttek ki

Hárman sérültek meg, közülük a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba. Az Európa Liga-döntő miatt elrendelt fokozott ellenőrzés miatt a közelben szolgálatot teljesítő rendőrök perceken belül a helyszínre értek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció