Egy kanyarodó troliba rohant egy Skoda Fabia kombi vasárnap délután a fővárosban.

A Dózsa György út irányába haladt

Vasárnap délután a zuglói Ajtósi Dürer fasoron a Hungária körút felől a Dózsa György út irányába haladt egy idősebb úr Skoda Fabia kombival. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem észlelte a piros lámpát

A Hermina úti telezöldes kereszteződéshez érve a jelzőlámpa pirosra váltott, amelyet ő nem észlelt, valószínűleg a szemébe sütő Nap miatt, így későn vette észre, hogy szemből a 74-es trolibusz még zöld jelzésen épp balra kanyarodik előtte.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Belerohant a troliba  

A Skoda a troli elejébe rohant, amitől a bal első futóműve kitört egyből, a légzsákok pedig azonnal kirobbantak az autóban.

Durva találkozás

Fotó: automentesbp.com

Pirosak a pirosban

Fotó: automentesbp.com

Ez a járat nem ért célba

Fotó: automentesbp.com

Az okokat még vizsgálják

Fotó: automentesbp.com

Senki nem sérült meg

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy sem a Skoda sofőrje, sem a troli vezetője, illetve a fedélzeten tartózkodó utasok sem sérültek meg.

Két autó ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról vasárnap délelőtt, hogy két személyautó ütközött össze egymással Budapest 18. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A helyszínelés és a műszaki mentés idején félpályás útlezárás nehezítette a közlekedést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: piros járművek ütköztek a fővárosban. Fotók: automentesbp.com