Megkéselte szomszédját, majd hazament, felakasztotta magát, és meghalt egy 73 éves férfi Veszprémvarsányban. A gyászoló család vigasztalhatatlan. Ferencet a fia vágta le a kötélről.

Lapáttal támadt

Az eset Veszprémvarsányban a Gábor Áron utcában történt, ahol egy 73 éves helyi férfi a szomszéd lányával veszett össze. A férfi lapáttal támadt a szomszéd lányára, amelyet a lány édesapja észrevett és kijött megvédeni őt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Az apjára támadt

A támadó ezt követően visszament a házba és egy késsel jött vissza. Majd azzal támadta meg a lány édesapját, egy ugyancsak idős férfit. Eközben egy másik szomszéd értesítette a mentőket, a megszúrt férfihoz mentőhelikopter érkezett, és súlyos sérülésekkel a győri kórházba szállították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Öngyilkos lett

A lány akire lapáttal támadott a szomszéd, hozzá a veszprémvarsányi mentőállomásról érkezett kocsi, kórházba vitték. A 73 éves férfi miután másodszor is visszament a házba öngyilkosságot követett el.

Fia talált rá

„Feri bácsi bizonyára azonnal belátta tette lehetséges következményét, és bánatában hazament, majd felakasztotta magát. A szörnyűség hamar kitudódott, Ferenc fia pedig nem sokkal később levágta az apját a kötélről, de már nem lehetett rajta segíteni” – mondta az egyik helyi lakos.

A sövény miatt vesztek össze

A környéken lakók azt mondják, a vitát a falhoz átlógó sövény robbanhatta ki a két férfi között. „Kint voltam az udvaron és hallottam a hölgyet, hogy kiabál, hogy segítség, segítség, valaki segítsen. És akkor átrohantam, és akkor megláttam a szomszéd urat, hogy egy karóval elkezdi ütni a sértetteket, és akkor én hazaküldtem” – nyilatkozta az RTL Híradójának egy szomszéd.

Nem ilyennek ismerték

Egy másik szomszéd azt mondja, elképzelni sem tudta a támadóról, hogy ilyet tesz. „Én segítőkésznek ismertem meg, mert nekünk, mint szomszédnak ugye itt a szőlőket a férjemmel együtt oltották, segített neki ebbe abba” – fogalmazott a nő.

Háromszor szúrt

Az őrjöngő férfi háromszor szúrta meg a szomszédot, kétszer hátba és egyszer hasba. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Van segítség!

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: RTL