A Centrál Színházban este a May fair Lady, valamint a Büszkeség és balítélet kerül színre. Erdőkertesen színjátszókör indul Szőke Zoltán vezetésével. A Dorko BME Egyetemi Napok tartalmas kétnapos fesztiválja ígértes programkavalkádot kínál a hallgatóknak.

Esti előadások a Centrál Színházban

A Centrál Nagyszínpadán 19 órától a My fair lady kerül színre. A Centrál Színház My Fair Lady-je friss, szenvedélyes hangnemben meséli újra az ősi mesét, ugyanakkor klasszikus kiállítású előadás káprázatos látványvilággal, nagyzenekari hangzással.

Büszkeség és balítélet

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A kisszínpadon

A Centrál Színház Kisszínpadán 19.30-tól a világirodalom egyik legszebb és máig legnépszerűbb szerelmes regénye, a Büszkeség és balítélet kerül színre.

Színjátszókör Erdőkertesen

Szeptember közepén indul Szőke Zoltánnal a Színjátszó kör a Faluházban. Érdeklődni, jelentkezni hétköznapokon (szerda kivételével) 10:00 és 18:00 óra között a 06/28-595-066-os telefonszámon lehet. Elsősorban a 10-15 éves gyerekek jelentkezését várják.

Szőke Zoltán vezetésével

Dorko BME Egyetemi napok

Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválja idén is vár mindenkit! 3 nap, 4 színpad, 50+ fellépő a Dorko BME Egyetemi Napokon.

Gazdag program dübörög 3 napon át

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: centralszinhaz.hu