Hiába ellenzik Opitz Barbara és párja, Albert kapcsolatát, az énekesnőt nem érdekli a szülei és barátai véleménye. Állítólag olyan őrülten szerelmes, hogy csak a saját feje után megy.

Viharos kapcsolat

Bár köztudott, hogy az X-Faktor felfedezettjének és párjának kapcsolata elég viharos – a fiú ellen garázdaság miatt még mindig eljárás folyik a rendőrségen –, az énekesnő néhány hónap szünet után mégis visszament Serleg Alberthez. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem szereti a család

Pedig a 19 éves fiút az énekesnő családja és barátai sem kedvelik túlságosan, szerintük a fiú mellett nincs biztonságban Barbi. Ám úgy tűnik, Opitz képtelen elszakadni párjától, hiszen a jelek szerint nemrég újrakezdték a kapcsolatukat. Az egyik közeli ismerős szerint ennek rajtuk kívül senki nem örül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ellenzik a kapcsolatot

A család és barátok is ellenzik a kapcsolatot. Többször fejezték ki aggodalmukat, de Barbi senkire nem hallgat. Csak megy a saját feje után, elborította a rózsaszín köd – fogalmazott a Blikknek a barát, aki azt is elmondta, hogy a két fiatal egyszerűen képtelen elengedni egymást.

Heves viták

„Többször szakítottak már, próbáltak egymás nélkül élni, de nem tudnak, valahogy mindig összegabalyodnak. Az viszont tény, hogy most is viharos és szenvedélyes a kapcsolatuk, tele heves vitákkal, majd nagy kibékülésekkel. Hasonló vérmérsékletűek, ezért is ilyen hullámzó a kapcsolatuk.”

Nem nyilatkoznak

A Blikk kereste az énekesnőt, de nem érték el, míg Albert annyit mondott, korainak érzi még, hogy nyilatkozzon az énekesnőhöz fűződő kapcsolatáról.

Egy ideig azt hitték, eltűnt

Karácsony előtt a testvére egy Facebook-csoportban tett közzé egy aggasztó bejegyzést. Azt írta, Opitz Barbi eltűnt. A barátjához, S. Alberthez indult, aki állítólag életveszélyesen megfenyegette.

A rendőrök megtalálták

Testvére később mindenkit megnyugtatott, hogy megtalálták a zsaruk az énekesnőt. Azt, hogy pontosan mi történt, nem részletezte. A rendőrök elismerték, hogy érkezett egy bejelentés hozzájuk, hogy megfenyegettek egy nőt a lakásán, és arra kényszerítették, hogy menjen vidékre.

Aggódnak a barátai

A Bors számára egyik közeli barátja nyilatkozott. Azt mondta, meg lehetett volna a napokban történteket, ha az énekesnő korábban szakít Alberttal. Már többször is figyelmeztették, hogy jobb, ha vigyáz a férfival.

Van, akinek már az elején nem tetszett a kapcsolat

Opitz Barbara egyik barátja arról mesélt a lapnak, hogy Albert uralkodni akar Barbin. Ő és mások ezt előre megmondták, és beigazolódott a megérzésük. Volt egy komolyabb balhéja a párnak, ami után beszéltek az énekesnővel, de mégis megbocsátott a barátjának.

Volt, hogy verekedtek is barátjával

Barbi egyik barátja a Blikknek azt mondta, Alberttel már korábban is sokat veszekedtek. „Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség” – fogalmazott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Opitz Barbi