Budapest utcáin most akár a Guns N’ Roses tagjaival is összefuthatsz. A zenekar ugyanis ma ad koncertet a Puskás Arénában, a rajongói fotók tanúsága szerint pedig a banda tagjai a főváros utcáin jártak keltek, sőt autogramot is osztogattak.

Budapesten mászkálnak

Az egyik a rajongó által posztolt fotón jól látható, hogy éppen autogramot kap a zenekar tagjaitól. Duff McKagant pedig tegnap este a Váci utcában kapták lencsevégre.

Autogramot osztanak:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guns n Roses Hungary 85'-93' (@gnrhungary) által megosztott bejegyzés

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A zenekar egyik tagját a Váci utcában kapták le

Nem szállodában szálltak meg

Blikk egyébként korábban megtudta, hogy a zenekar az idei világkörüli turné során nem szállodákban száll meg, hanem házat bérelnek, így feltehetően Budapesten sem szállodában szálltak meg.

17 éve jártak itt

Ennek ellenére bemerészkedtek a belvárosba, így az igazán szerencsések akár össze is futhatnak velük. A banda 17 évvel ezelőtt koncertezett utoljára Budapesten, ma pedig a Puskás Arénában lépnek majd fel.

Ezt remélik a rajongók

A rajongók bíznak benne, hogy a kezdés pontos lesz, ugyanis a 17 évvel ezelőtt fellépés alkalmával a zenekar konkrétan két és fél órás késéssel lépett a színpadra.

Ezzel a géppel érkeztek

A zenekar régebben mindig gazdagon díszített, rájuk jellemző motívumokkal tarkított gépekkel közlekedett, most azonban egy jóval visszafogottabb, csak finoman díszített Boeing 757-es hozta őket a magyar fővárosba.

A repülőjük egyébként tegnap landolt Budapesten:

Kiemelt kép: YouTube