Durva baleset ért egy autómentőt az M0-s autóúton. Az Iveco épp lefoglalt roncsokat szállított a platóján a rendőrség ceglédi telephelyére, amikor egy türelmetlen autós nekiütközött a halásztelki felhajtónál jobb első kerekének. Az ütközés után a roncsok az úttestre zuhantak, keresztben elfoglalva az egész útpályát. Tudósításunk végén láthatják a helyszínen készült fotókat.

Nekiütközött az autómentő kerekének

Az Iveco két Volkswagen T2 mikrobusszal a platóján az M5-ös autópálya felé haladt, épp a halásztelki felhajtónál tartott. Jobbról, a felhajtóról hirtelen egy személygépkocsi vezetője megunta a várakozást és besorolt a haladó sávba, ahol nekiütközött az autómentő jobb első kerekének. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Roncsok az úttesten

A mentő sofőrje balra rántotta a kormányt, amitől az Iveco keresztbe fordult és a belső szalagkorlátnak vágódott. Ebben a pillanatban a belső sávban haladó Skoda kombi a bal oldalába csapódott, az ütközés hatására pedig a szállított roncsok lecsúsztak, illetve lezuhantak az úttestre, keresztben elfoglalva az útpályát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Lelépett a baleset okozója  

Az okozó sofőr autójával elhajtott, nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés, pedig történt: az autómentős felszakadt száját a Merényi kórházban kellett összevarrni. A Skoda osztrák állampolgárságú sofőrje szerencsére nem sérült meg.

Több órás lezárás

Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, amelyet órákra teljesen lezártak, emiatt a 138-as busz is terelve közlekedett, kimaradt a Jókai Mór utca és a Csepel, Szent Imre tér megállóhely.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Traktor és motoros ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy súlyos baleset történt a Gyál és az M5-ös autópálya között húzódó bekötőúton. A sztráda felé közlekedett egy Landini típusú pótkocsis traktor, amibe kanyarodás közben, nagy erővel belecsapódott egy motor. A helyszínre elsőként a gyáli orvosi ügyelet ért a helyszínre, ő kezdte meg a sérültek ellátását. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook, www.kesok.hu