Rosszul lett egy idős hölgy ma délután Budapesten, a Fehérvári úton, a Fonyód utcai villamos-megállónál és a villamos elé zuhant.

Pont érkezett a villamos

Idős hölgy a megállóban rosszul lett, beesett a sínek közé és az éppen odaérkező, a Móricz Zsigmond körtér felé tartó 41-es villamos elé zuhant. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyosan megsérült

A villamos ütközője találkozott a nővel, aki ennek következtében súlyosan megsérült, a mentők kiemelték a sínekről, majd kórházba szállították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Volt, aki a látványtól kapott sokkot

A megállóban egy másik idősebb hölgy végignézte az esetet, ami miatt sokkot kapott, őt is ellátták a mentőszolgálat szakemberei.

Pótlóbuszok jártak

A baleset miatt a 17-es, a 41-es és a 47-es villamos helyett fél órán keresztül pótlóbusz közlekedett Albertfalva kitérő és Budafok kocsiszín között.

Szegény néni papucsa is látszik

A mentők és a rendőrök gyorsan a helyszínre értek

Szörnyű látvány volt

Nemrég a Kőbányai úton történt baleset

A budapestkörnyéke.hu is megírta korábban, hogy összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapesten, a Kőbányai úton péntek kora délután – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Tűzoltók is a helyszínen

A VIII. kerületben történt baleset műszaki mentését a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a közlekedési káosz ettől függetlenül óriási.

A 28-as és a 28A villamosok nem közlekedtek

A Budapesti Közlekedési Központ a BKK Info közösségi oldalán azt írta, hogy az Eiffel műhelyháznál történt baleset miatt a Kőbányai út 21. és Kőbánya alsó vasútállomás között nem közlekedik a 28-as és a 28A villamos, a kieső szakaszon a 9-es autóbusszal lehet utazni.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Budapestkörnyéke.hu