A pénteki délutáni, esős idő miatt amúgy is döcögve haladó forgalomnak alaposan betett a Kőbányai úton történt baleset.

A Kőbányai úton történt baleset

Összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapesten, a Kőbányai úton péntek kora délután – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók is a helyszínen

A VIII. kerületben történt baleset műszaki mentését a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a közlekedési káosz ettől függetlenül óriási.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A 28-as és a 28A villamosok nem közlekednek

A Budapesti Közlekedési Központ a BKK Info közösségi oldalán azt írta, hogy az Eiffel műhelyháznál történt baleset miatt a Kőbányai út 21. és Kőbánya alsó vasútállomás között nem közlekedik a 28-as és a 28A villamos, a kieső szakaszon a 9-es autóbusszal lehet utazni.

Ezt írta a BKK Info a közösségi oldalán

A környék amúgy is baleseti gócpont

Március elején a budapestkornyeke.hu is megírta, hogy szintén egy pénteki napon, egy ittas BMW-s az Állomás utcánál nagy erővel a korlátnak ütközött.

Tönkrement a többmilliós autó

A korlátok behajoltak a villamospályára, így pár percig a villamosok sem jártak, de a sofőrnek így is szerencséje volt, hogy az ütközés pillanatában nem állt szerelvény a megállóban. A BMW vezetője nem sérült meg a becsapódáskor, de a gépjárműnek kitört az első kereke.

A BMW sofőrje ittas volt

Sajnos ez amiatt alakult így, mivel az úr felöntött a garatra vezetés előtt, nem is keveset… Amikor a rendőrök be akarták ültetni a rendőrautóba, valószínűleg azt hitte, hogy valamiféle személyszállító járműben fog helyet foglalni, mivel a jobb első ülésre akart beülni.

Januárban autós üldözés volt Kőbányán

Egy férfi egy nőt üldözött, amikor a rendőrök akarták igazolni, próbált elmenekülni a járművével. Végül egy kerülettel odébb sikerült csak lekapcsolni az Opelt.

Az Opel a villanyoszlopon fejezte be az ámokfutást

Az Ecseri úton autókat tört össze, majd áttért a bal oldalra és a felsővezetéket tartó acél villanyoszlopnak ütközött. Az utána érkező Skoda rendőrautó pedig már nem tudott megállni és az Opel bal oldalának ütközött.

Kisbaba is ült az autóban

Az akkori baleset döbbenetes mellékszála, hogy a letartóztatott férfi mellett élettársa ült egy kisbabával a kezében. Ráadásul a rendőrök két legyet ütöttek egy csapásra. A nőt ugyancsak körözték, őt lopás miatt, a gyermek nem is lehetett volna nála, a nő édesanyja gyakorolta a felügyeleti jogot.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Archív/MTI