Kitörött annak a BMW-nek a kereke, amit egy ittas sofőr vezetett. A férfi elvesztette uralmát autója felett, s csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Péntek délután történt

Szintén péntek délután, a nagytétényi baleset után a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor úton haladt a Szent László tért felé egy 3-as BMW. A Halom utcai jelzőlámpás csomópontnál a sofőr balra, az Állomás utca felé akart kanyarodni, ám a középkorú úrvezető elvesztette uralmát az autó felett, és nekihajtott a villamospályát a közúttól elválasztó korlátoknak, amitől a BMW bal első kereke azonnal kiszakadt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tudósítónk a baleset helyszínén járt

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagy erejű volt a becsapódás

A korlátok behajoltak a villamospályára, így pár percig a villamosok sem jártak, de a sofőrnek így is szerencséje volt, hogy az ütközés pillanatában nem állt szerelvény a megállóban. A BMW vezetője nem sérült meg a becsapódáskor, viszont az autóból való kiszállás után egyből látszott, hogy igen bizonytalanul dülöngél.

Ezek is érdekelhetnek!

A BMW nagy erővel csapódhatott a korlátoknak

A BMW sofőrje ittas volt

Sajnos ez amiatt alakult így, mivel az úr felöntött a garatra vezetés előtt, nem is keveset… Amikor a rendőrök be akarták ültetni a rendőrautóba, valószínűleg azt hitte, hogy valamiféle személyszállító járműben fog helyet foglalni, mivel a jobb első ülésre akart beülni…

A BMW bal első kereke kitört

Szerencsésen alakultak a dolgok

Szerencse, hogy nem tört össze másik járművet, esetleg gázolt el valakit menet közben. Súlyos baleset is lehetett volna belőle, ha éppen tartózkodik valaki a megállóban.

A kocsi keresztbe fordult az úton

Ezt kérik a rendőrök

Magyarországon rengeteg baleset történik azért, mert egyes sofőrök ittasan ülnek volán mögé. Ez kiemelkedően veszélyes cselekedet magára a sofőrre nézve és a közlekedés más sofőrjei számára is. A rendőrök azt kérik, hogy senki ne üljön volán mögé, ha alkoholt fogyaszt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: BudapestKörnyéke.hu / GK