Autós üldözés volt csütörtökön délelőtt Budapesten: a 10. kerületben kezdődött, majd a 9. kerületben folytatódott. A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki lapunknak elmondta, mi történt pontosan.

Igazoltatni akarták

A kőbányai rendőrök január 12-én délelőtt egy személygépkocsi vezetőjét akarták igazoltatni Budapest 10. kerületében, a Száva utcában, mert arról érkezett bejelentés, hogy a férfi egy nőt üldöz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Telibe találta a Suzukit

A rendőrök elől menekülő Opel az Ecseri úton kisodródott, a sofőr elrántotta kormányt, majd egy parkolóban telibe találta a Suzukit, ami nekicsapódott a BMW-nek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Törtek az autók az Ecseri úton

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Villanyoszlopnak csapódott

Az Opel ezután áttért a bal oldalra és a felsővezetéket tartó acél villanyoszlopnak ütközött. Az utána érkező Skoda rendőrautó pedig már nem tudott megállni és az Opel bal oldalának ütközött.

Nem tudott megállni az Opel

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Megpróbált elmenekülni

A megállítani kívánt gépkocsi vezetője megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták. Kiderült, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, korábban el is tiltották a járművezetéstől, és rongálás miatt körözték.

Az arra járók is kíváncsian figyelték a fejleményeket

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Rosszul járt a Suzuki tulajdonosa is

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A rendőrautó is megrongálódott

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Élettársa ült mellette a babával

A férfit a helyszínen megbilincselték. Élettársa a babával az ölében ült mellette. A nőt ugyancsak körözték, őt lopás miatt, a gyermek nem is lehetett volna nála, a nő édesanyja gyakorolja a felügyeleti jogot. A kisbabát mindenesetre megfigyelésre kórházba vitték. A férfit és a nőt a 10. Kerületi Rendőrkapitányságra állítják elő a körülmények tisztázása érdekében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ütközésekkel ért véget az üldözés a 9. kerületben. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK