Fokozott ellenőrzést rendelt el az Érdi Rendőrkapitányság vezetője 2019. február 20-án 8 órától 24 óráig. Akit csak tudnak, igazoltatni, ellenőrizni fognak.

Online Értékesítési Manegereket keresünk! Otthonról is végezhető munka, valóban magas jutalékkal, melyet azonnal fizetünk. Legyél te is a munkatársunk, a részletekért kattints ide!

Az Érdi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2019. február 20-án 8 órától 2019. február 20-án 24 óráig Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területére, a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében – írja a Police.hu.

Egy hónappal ezelőtt is tartottak már ilyen ellenőrzést Érd környékén. Akkor egyszerre hét településen volt fokozott ellenőrzés, de jogsértést, közlekedési szabálysértéseket találtak.

Nem az első és utolsó

Akkor azt nyilatkozták a rendőrök, hogy nem ez volt az első, és a jövőben is lesz még ilyen razzia. Nem kellett sokat várni, alig egy hónap elteltével újra ellenőriznek.

Nem alaptalanul razziáznak Érd környékén a rendőrök, hiszen a 2018. első félévének hivatalos rendőrségi adatai szerint Budaörs után Érden történt a legtöbb ingatlanbetörés.

Néhány napja itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon az Ügyfélkapun keresztül bárki számára elérhető, hivatalos rendőrségi statisztikákat tartalmazó Prevenciós Bűnözés-Statisztikai Adattár alkalmazás segítségével összeállítottuk Budapest környékének betörési feketelistáját.

Fontos kapcsolódó cikk: A budapesti agglomeráció legveszélyesebb települései – friss betörési toplista

Azon senki sem csodálkozik, hogy a legnagyobb lélekszámú települések, Érd, Szentendre benne vannak a legfertőzöttebb háromban, ugyanakkor meglepő, hogy a 28 ezres Budaörs megelőzte az agglomeráció legnépesebb városát Érdet és a betörések számát tekintve  a legveszélyesebb városnak minősíthető.

A legújabb rendőrségi akcióval nyilvánvalóan tovább szeretnék csökkenteni Érd térségében a bűnelkövetések számát, a statisztikai adatokat tekintve, jó úton járnak az érdi rendőrök.

Kiemelt kép: illusztráció