Meghalt egy 35 éves sofőr, egy másik, 51 éves vezető pedig súlyosan megsérült, miután három autó ütközött az 51-es úton Dunavarsány térségében.

Frontális baleset

Az egyik autó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező autónak csapódott; a szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos áldozat

A baleset miatt az első autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Statisztika

Havas baleset Sopron közelében

Egy 25 éves ózdi férfi személygépkocsijával a 84-es számú főúton Sopronkövesd külterületén egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, majd az út melletti ároknak csapódott, ahol a tetején átfordulva állt meg.

Árokban az autó

A rendőrség fotója

Nem volt bekötve

A balesetben a járműben utazó 29 éves paposi nő – aki a biztonsági övet nem használta, és a kocsiból kirepült – súlyosan megsérült. A sofőrt és utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Kerítésnek csapódott

Összeütközött egy személyautó és egy kisbusz a Tolna megyei Aparhanton, a Kossuth utcában. A kisbusz egy kerítésnek is nekicsapódott. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Hasonló baleset Budapest közelében

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze az 1-es főút 23-as kilométerszelvényénél, Herceghalom térségében. Az ütközés következtében a személyautó árokba borult, a kisbusz félig az árokban, félig az úton áll. Az érintett útszakaszon egy sávon volt forgalmi akadály a baleset miatt.

Baleset az M6-osnál is

Kamion és személyautó karambolozott Babarc közelében, az 57-es főútról az M6-os autópályára, Pécs felé vezető felhajtónál. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán