Szép nyugodtan autózott hazafelé a Toyotában az öregúr, aztán a visszapillantóban feltűnt az eszeveszett sebességgel érkező fekete Audi. Megpróbálta elrántani a kormányt, de hiába. Az Audi lenyomta az útról a kis Toyotát, majdnem a Rákos-patakba zuhant az autó.

Észrevette a visszapillantóban az Audit

Információink szerint egy idősebb úr hétfő délután egy Toyota Corollával a zuglói Kacsóh Pongrác útra kanyarodott ki egy parkolóból, majd kifelé indult, a Rákos patak irányába. Elmondása alapján a belső sávban haladt már, amikor a visszapillantó tükörben észrevette, hogy hátulról sebesen közeledik egy Audi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnya ütközés

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Majdnem beleesett a patakba

Megijedt a sofőr az Auditól, megpróbált kihúzódni a külső sávba, de már elkésett vele, az Audi a Corolla bal hátsó részébe rohant, amitől a kisautó megpördült és a Rákospatak utca melletti füves területre sodródott, majdnem beesett a patakba.

Leszakadt az Audi bal eleje

Elrántotta a kormányt

Az Audi fiatal sofőrje balra rántotta a kormányt, amitől az autó felszaladt az úttest és a hangfogó fal közötti füves részre, kidöntött egy jelzőtáblát, majd farolni kezdett, éppenhogy elkerült néhány fát.

A Toyota bal hátsó része sérült

Megállt a híd közepén

Mielőtt a Rákos patak hídja mellett a patakba zuhant volna, visszatért az úttestre és a híd közepén állt meg. Ez is érdekelni fog: Belerongyolt a piros Fiat a luxus Audi hátuljába az M5-ös autópályán, közben óriási hármaskarambol történt Maglódnál

A patakmeder peremén állt meg

Torlódás

Hatalmas szerencsére egyik autóban sem sérült meg senki, de a baleset óriási torlódást okozott 3 órán keresztül, amíg a helyszínelés és a műszaki mentés zajlott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.