Baleset történt Budapesten a 2. kerületben, a Budakeszi út – Hárshegyi út kereszteződősében. A BudapestKörnyéke.hu tudósítója a helyszínről jelentette az eseményeket.

Itt történt a baleset

Úgy tudjuk, hogy egy Peugeot zárt furgon bekanyarodott lejtőn lefelé balra a Hárshegyi útra. Eltévesztette az ívet, ezért visszatolatott, ki az Audi elé, ami lentről, a Budagyöngye felől érkezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Az Audi megpróbálta kikerülni a furgont

Ekkoz az Audi sofőrje reflexmozdulattal próbálta kikerülni a furgont, de a jobb hátsó sarkának rohant, majd félig a szemközti oldalon állt meg, szerencsére a szemből jövők meg tudtak állni.

Tűzcsapnak csapódott

A furgon pedig egy tűzcsapnak csapódott, de éppen valamit szerelt a Vízművek, ezért nem volt benne víz.

Nem nyílt ki a légzsák

Információink szerint az Audiban nem nyílt a légzsák, mert be volt ragasztva a kormányon a nyílás, valószínűleg már volt egy balesete korábban.

Helyszíni felvétel:

Egy család utazott az autóban

Az autóban egy család utazott, az egyik utas megütötta a lábát, ám a mentők a helyszínen megvizsgálták, végül nem vitték kórházba.

A busz az érintett szakaszon nem jár

A 22-es buszscsalád megosztva közlekedik, a Kuruclesi út és a Vízművek megálló között nem jár. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: Gombkötő Krisztián – Budapestkörnyéke.hu