Összeütközött egy betegszállító egy személyautóval a 20. kerületi Wesselényi utcában. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a balesetben a két jármű vezetője könnyebben megsérült. Őket a mentők kórházba vitték.

Nem állt meg a Toyota

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint az egyik hírhedt pesterzsébeti kereszteződésben történt a baleset, a Vörösmarty utca és a Wesselényi utca sarkán. Ezúttal a Wesselényi utcán a Vágóhíd utca felől egy fiatal nő közlekedett Toyota Yarisszal, amikor nem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál és a Vörösmarty utcán balról érkező AMS betegszállító mikrobusz elé hajtott.

Fának csapódott a betegszállító

A betegszállító vezetője reflexszerűen balra rántotta a kormányt, de így is a Yaris bal oldalába rohant, majd felhajtott a bal oldali járdára, kidöntött néhány bokrot, végül pedig a sokat szenvedett sarki épületet megkímélve egy fának csapódva állt meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Így nézett ki a betegszállító az ütközés után

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Nem volt a közelben gyalogos

A Toyota a jobb oldali járdára sodródott, szerencsére gyalogos ott sem tartózkodott, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

Így nézett ki a Toyota az ütközés után

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Megsérült a betegszállító sofőrje

A betegszállítóban egy beteg és hozzátartozója utazott, ők nem szenvedtek sérüléseket, a mikrobuszt vezető férfi viszont a térdét és a fejét is beütötte, őt a mentőszolgálat kórházba szállította, vélhetően könnyű sérülésekkel.

Könnyebben sérült a Toyota sofőrje

A Toyotát vezető hölgy karcolásokkal megúszta a karambolt. A baleset miatt az 52-es és 2B villamosok helyett bő egy órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között, azonban a pótlóbusz is terelt útvonalon járt, nem érintette az Akácfa utca, a Károly utca és az Ábrahám Géza utca megállókat.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK