Az ex-miniszerelnök, Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán számolt be róla, hogy ő is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Bár fotót, videót nem mellékelt, de részletesen beszámolt a történtekről, sőt azt is elárulta, hogy a Pfizer oltóanyagát kapta meg.

Ment mint a karikacsapás

“Ne kerteljünk: ment, mint a karikacsapás.” – kezdi bejegyzését Gyurcsány Ferenc, aki posztjában arról is ír, hogy a kéréseknek megfelelően a megadott idő előtt 5 perccel érkezett az oltópontra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alig volt 10 perc

“Orvostanhallgatók sokasága segít mindenkinek, azonnal kézen fognak, és visznek elintézni az adminisztrációt. Végtelenül udvariasak voltak. Aztán talán két perc múlva már jön az oltás. Az egész nem volt tíz perc.” – áll az ex-miniszerelnök posztjában.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A Pfizert kapta meg

“Amit a kormány nem tud kezelni, azt a túlhajtott egészségügyi dolgozók oldják meg. Nélkülük ma nem működne az ország. Felkészülten, udvariasan tette mindenki a dolgát. Nagyon köszönöm. Pfizer vakcinát kaptam.”

Pár hét múlva jön a következő

“Aztán majd pár hét múlva jön a következő. Mondom újra: megér tíz percet, egy órát, ha utazni kell akkor pár órát az élet. Oltassák be magukat. Regisztráljanak. Vigyázzanak magukra, vigyázzanak a többiekre.” – zárja sorait Gyurcsány Ferenc.

Pár hete Orbán Viktor is beoltották

Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt pár héttel ezelőtt Orbán Viktor is megkapta a koronavírus elleni vakcinát, egészen pontosan a kínai oltóanyagot kapta meg. Erről a közösségi oldalán is beszámolt, fotót, majd videót is mellékelt.

Időközben a második oltást is megkapta

A miniszerelnök időközben úgy tudni megkapta már a második oltását is, ám erről nem közölt információkat a hivatalos Facebook oldalán, ez már csak azért nagyon érdekes egyébként, mert Orbán Viktor alapesetben elég aktív a közösségi médiában.

Sajtófőnöke erősítette meg

A második oltás kapcsán a 24.hu kereste meg a miniszerelnök sajtófőnökét, aki röviden csak annyit felelt, hogy “Igen” Orbán Viktor megkapta a második körös vakcinát.

Áder János is megkapta az oltást

Pár héttel ezelőtt, néhány nappal Orbán Viktor előtt Áder János is megkapta a kínai vakcinát, aki mielőtt beoltatta volna magát kikérte Szlávik János és saját háziorvosa véleményét is. Mindketten azt javasolták a politikusnak, hogy ne várjon más vakcinákra, hanem oltassa be magát minél előbb.

Minél előbb, annál jobb

Áder János az oltása után elmondta, hogy mindkét orvos azt javasolta neki, hogy “minél előbb oltani, minél előbb megkapni az oltást”. A háziorvosa végül kínai vakcinát ajánlott neki. Vagyis ez azt jelenti, hogy időközben valószínűleg a köztársasági elnök is túl van már a második oltásán is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc – Forrás: ATV