Béres Alexandra is bírósághoz fordult Schobert Norbi miatt. Korábban a fitneszguru pert indított egy Facebook-oldal ellen, ennek kapcsán hozták szóba a rivális nevét.

Feljelentés egy oldal ellen

Schobert Nobiék megelégelték a hosszú évek óta tartó név és arc nélküli kommentelők negatív kritikáit. A fitneszguru bejelentette, hogy „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen pert indít. Állítólag 8 éve gyalázzák ezen keresztül őt és a családját.

Egy rajongója nyomozott

Király Dávid Izmael önszorgalomból kezdett nyomozni pár héttel ezelőtt, kíváncsi volt, hogy vajon ki működteti ”A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-csoportot.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Neki meg Norbiékhoz van köze

Schobert Norbi termékeinek és edzéstervének köszönhető en 100 kilót fogyó férfi a hírek szerint nagyon gyorsan eredményre is jutott: szerinte – és ezt bizonyítani is tudja – Béres Alexandráék állhatnak a lejárató, és Norbi családját durván sértegető közösség mögött – olvasható a Borsban.

Bizonyíték

A Blikkben az olvasható erről, hogy a férfi kiderítette, az inkriminált csoport olyan számlaszámot adott meg számára egy üzleti ügyhoz, amely Barna Krisztián nevén volt. Történetesen így hívják Béres Alaxendra férjét is, de más furcsaságot is talált.

Kifakadás

“Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!” – mondta a Borsnak Béres Alxendra.

Férje

A Wikipédia szerint 1996-ban házasságot kötött Barna Krisztián fotóssal. Két lányuk született: Panna (2009), Flóra (2014).

Az állítólagos lebuktatóra is rájár a rúd

Nem tudok egy plázába elmenni, mert észreveszem, hogy levideóznak, beszólogatnak. A cégem adatait kiderítették, a csoportba betették az édesanyám lakcímét, nekem durva és halálos fenyegetéseket küldenek. Pszichológushoz kellett mennem, mert úgy érzem, hogy félek kimenni már az utcára, szóval totális káosz jelenleg minden, de nem adom fel! – közölte a lappal Király Dávidból.

Dér Heni is véleményt formált

Dér Heni énekesnő nyilvánosan kiállt Schobert Norbiék mellett a Norbi-botrányban. Nemrég megosztott egy képet a követőivel arról a napról, amikor az esküvőjük volt férjével, Bakos Gergellyel, és jól látható, hogy a meghívott vendégek közt ott volt Schobert Norbi és Rubint Réka is – vette észre az Origo.

Fotónk illusztráció, egy korábbi rendezvényen készült.