Berki Krisztián édesanyja képtelen túltenni magát a fia halálán, a bánatát pedig csak tetézi, hogy úgy látja Krisztián özvegye, Mazsi már továbblépett.

Nyaralni ment Mazsi

Mazsi pár nappal ezelőtt Zanzibárba utazott az új kedvesével, ahova a kislányát is magával vitte, erről akkor a Blikk számolt be. A friss fotók láttán azonban Berki Krisztián édesanyja alaposan felhúzta magát, képtelen elfogadni, hogy Mazsi alig egy évvel a férje halála után máris továbblépett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszakad a szíve

Napról napra jobban szakad szét a szívem” – mondta Júlia a Borsnak megkeresésére, majd hozzátette: “Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat?”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Krisztián édesanyja szerint ez nem gyász

“Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm” – mesélte Júlia, aki azt is elmondta, még Mazsi édesanyja is megkereste őt azzal, hogy ne bántsa nyilvánosan a lányát.

Elborult az agya

“Amikor ezt meghallottam, elborult az agyam. Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia? Ha szétmentek volna Krisztiánnal már akkor, amikor elkezdett megromlani a viszonyuk, mondjuk egy fél évvel a fiam halála előtt, akkor ma a gyermekem is egy mesebeli szigeten nyaralna egy nővel. Egy olyannal, aki megérdemli őt. De az élet másként hozta.” – mondta elkeseredetten az asszony, végül hozzátette:

Nagyon dühös

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét

Magányos karácsony

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta Berki Krisztián édesanyja élete legfájdalmasabb karácsonyán van túl, hiszen ilyenkor mindig a fiával töltötte az időt, idén azonban erre már nem volt lehetősége.

Nem láthatta az unokáit

Az asszony természetesen kilátogatott fia sírjához, ám sajnos az ünnepeket egyedült töltötte, ugyanis tüdőgyulladás kínozta, így az unokáival sem tudott találkozni, árulta el a Blikknek. “ Akár több napot is Krisztiánnal töltöttem karácsony idején, de most csak a sírjára borulhattam rá. Gyújtottam egy mécsest, és köttettem egy csokrot három piros rózsából, amibe egy angyalkát is belefűztem” – mesélte a lapnak akkor Júlia.

Nem tudja, mikor láthatja a kis Emmát

“Itt az ajándéka, egy kis beszélő plüss elefánt, de hogy mikor adhatom oda neki, még nem tudom. Mazsit ugyanis hiába hívtam többször is 24-én, nem vette fel a telefont, és nem is hívott vissza. Tudom, más is van, aki ritkán láthatja az unokáját, mert mondjuk külföldön él, de legalább rendszeresen hall róla és beszélnek. Olyan boldog lennék, ha Mazsi a szép autójával néha csak úgy elhozná a kicsit, akár egy órára is. De úgy látom, túl elfoglalt ehhez” – mesélte szomorúan az ünnepek után Júlia.

Kiemelt kép: Berki Mazsi – Forrás: RTL Klub