Lezárták péntek délelőtt Budapesten az erzsébetvárosi Kazinczy utcát a Wesselényi utca közelében, mert beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt – közölte a katasztrófavédelem. Kiderült, hogy egy pince teteje omlott be.

Furgon kereke a gödörben

A katasztrófavédelem közleménye szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, az egység tűzoltódaruval megkísérli kiemelni a gödörből a járművet, az elakadt furgont.

Pince omlott be

Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága arról számolt be, hogy a Kazinczy utca 22. szám előtti járdaszegélynél egy 3,5 tonnás kisbusz alatt szakadt be az úttest. Kiderült, hogy a keletkezett kátyú alatt egy pince található. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ennyire szakadt be az út

Ellenőrzik a helyszínt

A rendészet járőrei biztosították a helyszínt, ezután megérkeztek rendőrök, majd a tűzoltók is, hogy kiemeljék az autót. Miután ez megtörtént átvizsgálják a helyszínt. Az útvizsgálat és javítás miatt a Kazinczy utcában várhatóan tovább fog tartani a gépjárműforgalom korlátozása.

Megbillent a furgon

Jelentős forgalomváltozás

A BKK a közösségi oldalán közölte, hogy az eset miatt lezárták a Kazinczy utcát a Wesselényi utca közelében. A Wesselényi utcát is lezárták a Kazinczy utcánál. A 74-es trolibusz terelve közlekedik, nem érinti a Károly körút (Astoria M), a Nagy Diófa utca és a Nyár utca megállót. Az 5-ös, a 7-es, a 107-es, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 8E autóbusz, illetve az M2-es metró igénybevételét ajánlják.

Elterelik a forgalmat

Képek forrása: Facebook/ Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága