Nem mindennapi baleset történt csütörtök délután a főváros 9. kerületében. Egy BMW ütközött betonkeverővel a Gubacsi út és Hentes utca kereszteződésében, miután a személygépkocsi sofőrje nem adott elsőbbséget a négytengelyes Mercedesnek. A kocsi utasa sokkot kapott a történtek miatt. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeinket!

Elpusztult a kutyájuk

A BMW-ben egy középkorú házaspár utazott, és rossz hírt kaptak az állatorvostól, ezért sietett az autót vezető férfi: elpusztult a kutyájuk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem adott elsőbbséget

A BMW a Kén utca felől érkezett a Gubacsi úton, majd balra, a Hentes utcába akart tovább haladni, csak közben nem adott elsőbbséget a Koppány utca felől érkező, négytengelyes Mercedes betonkeverőnek.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudott megállni a betonmixer

A betonmixer vezetője már nem tudott megállni és a BMW jobb elejébe hajtott, amitől a személyautó a villamossínekre csapódott.

Sokkos állapotban

A házaspár mindkét tagja saját erejéből el tudta hagyni a roncsot, de az utas nő sokkos állapotba került, nem sokkal később visszaült az autóba és már nem is tudott kiszállni újból. Őt és férjét is kórházba szállították a helyszínre riasztott mentők. A Mercedes teherautó sofőrje nem sérült meg az ütközés során.

Pótlóbusz a villamosok helyett

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a BMW-t, majd segítettek a műszaki mentésben. A 2B és az 51-es villamos helyett bő egy órán keresztül a Koppány utca és a Nagysándor József utca, valamint Pesterzsébet, Pacsirtatelep között pótlóbusz járt terelt útvonalon, nem érintette a Magyar Aszfalt és a Kén utca megállót. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK