Gianni Annoni, a sikeres étteremtulajdonos nem sokkal ezelőtt jelentette be, hogy bezár az alig egy éve megnyitott Terra nevű étterme a Tabánban, az Oxygen Wellnesnél.
Búcsúznak Gianniék
Alig egyéves működés után búcsúzik Gianniék tabáni étterme, a Terra, ám a jó hír, hogy társával, Haraszti Zsolt executive cheffel már tudják is, hogy hol folytatják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.
Túl drága volt
Az étterem közösségi oldalán jelentették be, hogy csapatukkal együtt megválnak az Oxygen Wellness Naphegytől. A távozás okát röviden úgy foglalták össze, hogy túl magasak voltak az indulás költségei.
Olyat kértek, amit nem vállaltak
Azt is írták, hogy a hely tulajdonosai olyan vendéglátást szerettek volna tőlük, amit a minőségi bisztrókínálatra építő Gianni és Zsolt nem kívánt vállalni. A bejelentéskor azt is kritikusan leszögezték, hogy eleve kritikus és vakmerő lépés volt a covid-járvány félidejében éttermet nyitni.
Nagyon élvezték
„Közel egy évvel ezelőtt megnyitottuk a Terrát, Ti pedig szerettétek, éltettétek, és ezért nagyon hálásak vagyunk. Minden percét élveztük, reméljük, hogy Ti is, viszont most búcsúzunk Tőletek. Máshol más formában találkozhattok a csapatunkkal!” – írták az étterem közösségi oldalán.
A Gianni
Gianni 1994-ben jött Magyarországra, a Közgazdasági Egyetem ösztöndíjasaként. Az egyetem elvégzése után itt telepedett le, először egy pizzériát nyitott, majd a médiában próbált boldogulni: Friderikusz Sándor Fantasztikus Európa c. műsorában ismerte és szerette meg a magyar közönség.
Tévés, éttermes, szakács
Több műsort is vezetett televízióban, rádióban, emellett jelenleg is egy olasz étterem, az 5. kerületben a Pomodoró tulajdonosa. Főzőiskolát vezet az Olasz Kulturális Intézetben, és szakácskönyvet adott ki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.
Gianni szerint így kell tökéletesen grillezni
Itt a búcsúról szóló poszt
Kiemelt kép: Gianni Annoni – Forrás: Youtube/Nosalty