Kiborult a villamoson utazó férfi, amikor meglátta, hogy egy leszbikus pár egymás kezét fogja. Szidalmazta őket, majd bicskával rontott rájuk. A villamosvezetőnek kellett közbe lépnie.

Kiborult a leszbikusok láttán

Tavaly szeptemberben, a késő esti órákban egy férfi utazott az egyik budapesti villamoson. Amikor meglátta, hogy két nő fogja egymás kezét, szexuális irányultságuk miatt szidalmazni kezdte őket.

Megöléssel fenyegetőzött

Majd azzal fenyegette meg őket, hogy a nála lévő 9 cm pengehosszúságú bicskával nyakon szúrja, megöli őket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszúrta az egyik nőt

A nyitott pengéjű bicskával többször szúró mozdulatot tett a két nő irányába. A férfi rendbontó magatartását a villamos vezetője szakította félbe.

Közbelépett a villamosvezető

A sofőr, amikor meghallotta a nagy kiabálást, felszólította a férfit, hogy fejezze be a fenyegetőzést– írta a Fővárosi Törvényszék közleményében.

Nem nyugodott meg

A férfi – miután a villamos vezetőjét is kérdőre vonta – folytatta a két nő inzultálását és kitartott amellett, hogy mindkettőjüket megöli. 

Elfogták a rendőrök

A villamosvezető a végállomásnál a férfit leszállította a járműről, míg a két nőt a BKV tartózkodójába kísérte. Az elkövető a két nőt még egy darabig a megállóból figyelte, majd elhagyta a helyszínt, ahova kis idő múlva visszatért: ekkor fogták el a rendőrök.

Nem ismerte be bűnösségét

A Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön előkészítő ülést tartott a büntetőügyben, a férfit felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntettével vádolják. Az ülésen a vádlott nem ismerte be a bűnösségét, ezért a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet. Az eljárás október 6-án folytatódik, amely alkalommal a bíróság tanúkat hallgat meg – közölte az ügyészség.

Támadás Pécsett

Szintén a közösség tagja elleni erőszakkal vádolja az ügyészség azokat a férfiakat, akik tavaly nyáron megtámadtak egy másságukat nyíltan vállaló párt Pécs belvárosában.

Az utcán csókolóztak

Mindkét támadó részeg volt, egy átbulizott éjszaka után indultak haza egy szórakozóhelyről. Ugyanitt voltak a későbbi áldozatok is, együtt táncoltak, ölelkeztek, majd az utcán csókolóztak is.

Elveszítette az eszméletét

Odaléptek hozzájuk, egyikük megrúgta mindkettőjük lábát, majd „az egyik vádlott olyan erővel ütötte meg az egyik férfit, hogy az az ütéstől arccal a földre esett és az eszméletét is elveszítette. A vádlott a másik sértettet is bántalmazta, ebbe bekapcsolódott társa is, mivel a sértettet mellkason rúgta.

Öt évet is kaphatnak

Egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják őket, a Pécsi Járásbíróság dönt az ügyben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: