A Papp László Sportarénában a legendás Bikini! Szombaton Budapest átevezés várja a bátrakat, a gyerkőcöket állatsimogató Dunakeszin. Kínai Őszközép ünnep a Hálóban, bonbon-workshop Biatorbágyon, jazz és csoki a Kultcafeban. Sashalmon kézművesvásár, a Budasteppel pedig Piszkos Fred után sétálhatunk, vagy legendás kocsmák után eredhetünk.

Bikini koncert a Sportarénában

A Papp László Sportarénában este 8-tól Retro party a Bikini együttessel.

Ötpróba, sárkányhajó és minden más a vizen

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Budapest átevezés

A szabadidősportolók sárkányhajóban, a versenysportolók pedig saját hajóval is teljesíthetik a 10 km-es távot, 2 Ötpróba pontért. A kajak-kenu sport szerelmesei több száz fős flottában, együtt evezhetik át Budapestet és közben új szemszögből tekinthetik meg fővárosunk szépségeit.

Testközelben a természet

Állatsimogató Dunakeszin

A Barka Állatsimogatóban a háztáji állatokon kívül néhány különlegesebb állatfajjal is találkozhatnak az ide érkezők. Tengerimalacok, sétalovaglás, szalmaugráló, Barka Büfé várja az egész családot.

Őszközép ünnep a Hálóban

A Háló Közösségi és Kulturális Központ ad otthont a Kínai Őszközép Ünnep rendezvényének. Aki szeretne egy igazán távoli világba csöppenni, élvezni a kínai zenét, illatokat, ízeket, kipróbálná a kalligráfiát vagy a kínai táncot, itt a helye!

Ismerd meg Kínát!

Jazz és csoki a Kultcaféban

A Mordent Quintet játszik szombat este a Premier Kultcafeban, ahol a jazz mellett a csoki játssza a főszerepet.

Készítsd el álmaid csokibonbonját Biatorbágyon

A Kisvillában szombaton bonbonkészítő worskshop – vagy egy jó kávé és egy pazar süti.

Őszi kézműves vásár a Sashalmi piacon

Első alkalommal: kézműves vásár a hagyományos szombati piac mellett Sashalmon.

Piszkos Fred a Nagykörúton

A Rejtő-túra szakavatott vezetője Thuróczy Gergely irodalomtörténész (alias Izzadt Greg kapitány), az író életművének elhivatott kutatója.

Budán inni világnézet

Vízivárosi séta, legendás kocsmák és bisztrók nyomában. Helyszínek, ahol megállt az idő… és a hősi halottak. A múltidéző kocsmatúrát a Budastep szervezi.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/azigazibikini