Curtis nem hagyja annyiban, hogy betörtek az új házukba, a biztonsági kamerák megérkezéséig egy őrt fogad fel, hogy felügyelje az otthonukat.

Rémálommá vált hétköznapok

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Curtis és kedvese, Judit beköltöztek az új álomotthonukba, azonban arra nem számítottak, hogy nem sokkal az összebútorozás után cseppet sem álomszerű dolog történik velük. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem lopott el semmit

A párhoz valaki betört, amikor nem tartózkodtak a házban, viszont a rapper korábbi bejegyzése alapján úgy tűnik, nem tudott semmit ellopni, hiszen nem tartanak otthon se pénzt, se ékszereket. Mindenesetre a zenész durván kiakadt az elkövetőre, és leszögezte, kezét-lábát eltöri, ha megtudja, ki volt a tettes. A legutóbbi Instagram-posztja alatt a barátnője is leírta a véleményét az esetről.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Kiakadt a barátnője

„Szavakat nem találok… Ilyet miért tesz meg valaki… sose értettem, más tulajdonába bemenni, amiért megdolgozott és elvenni akármilyét is…” – írta megtörten Judit, majd Curtis is feltűnt a kommentszekcióban, hogy megossza, milyen lépéseket tesz az ügyben – írja a Blikk.

Őr vigyáz a házra

„Köszönjük az együttérzést mindenkitől. Szuperek vagytok! Most költöztünk be és hét elejére várjuk a kamerákat és minden mást. Addig meg lesz egy őr. Ez van, puszi” – árulta el, ki felügyeli majd a rendet.

Be akartak törni

Curtis az Instagram oldalán számolt be róla, hogy be akartak törni az új házába, az ablakot szét is szedte a tettes, azonban valami vagy valaki megzavarhatta őt, mert végül lelépett. A rapper dühösen az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: „Nagyon sajnálom, hogy nem kaptunk rajta mikor be akartál törni hozzánk, mert akkor már rövidre lenne zárva az ügy.”

Senki nem volt otthon

A betörő egyébként valószínűleg pont a közösségi oldalak segítségével tette össze, hogy senki nem lesz otthon, Curtis szerelme ugyanis éppen külföldön nyaral, a rapper pedig Cserkeszőlőn koncertezett az este.

Curtis kiakadt

Ennek ellenére a betörés nem járt sikerrel, csak az ablak rongálódott meg, Curtis viszont így is nagyon kiakadt, persze teljes joggal. Az Instagram oldalán Curtis egyébként leírta, sosem tart otthon készpénzt vagy ékszereket, szóval mint mondja, felesleges hozzá betörni.

Üzent a betörőnek

Továbbá azt írta: „Kimondottan gyűlölöm a rendőrségi eljárásokat, tehát ha elkaplak vagy megtudom ki voltál… kezedet-lábadat eltöröm.” Valamint hozzátette: „Szóval csak reménykedhetsz abban, hogy a rendőrség kap el!” Posztját pedig azzal zárta, hogy SOS-ben ablakot keres.

Nemrég költöztek be

Amint azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta nincs egy hónapja, hogy Curtis és szerelme végre birtokba vették a maglódi álomotthonukat. A sztárpár egy kertes ingatlant vásárolt, ez az első közös házuk. A páros így maga mögött hagyta Budapest zaját. A rapper egyébként korábban elmondta, volt pár éve, hogy kiélje magát, most már inkább a csend vonzza. Ráadásul régi álma volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttük valaki.

Nem lesz buli

„Még sosem volt kertem, biztos fogunk sütögetni, de a szomszédságnak nem kell amiatt aggódnia, hogy hangos bulik zavarnák fel a környék nyugalmát, mert ilyesmi nálunk nem lesz” – nyilatkozta pár hete Curtis a Blikknek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: TV2