Nagy a boldogság Curtiséknél: végre beköltöztek az első közös házukba. A tegnap estét Judit és a rapper már az álomotthonukban tölthette. A sztárpár Maglódon vásárolt magának kertes ingatlant és azt mondják: a szomszédságnak nem kell amiatt aggódnia, hogy hangos bulik zavarnák fel a környék nyugalmát, mert ilyesmi nem lesz náluk.

Maglódon vettek házat

Curtis és kedvese, Judit maguk mögött hagyták a nyüzsgő fővárost és egy kertes házba költöztek.  Maglódon vették meg az első közös házukat, amelyben együtt alakították ki Curtis kisfia, Doncsi szobáját is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ma már inkább a csend vonzza  

A rapper mondta, az elmúlt években kiélte magát, rengeteg lehetősége volt szórakozni, így manapság inkább a csend vonzza. Régi álma volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttük valaki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem lesz buli

„Még sosem volt kertem, biztos fogunk sütögetni, de a szomszédságnak nem kell amiatt aggódnia, hogy hangos bulik zavarnák fel a környék nyugalmát, mert ilyesmi nálunk nem lesz” – nyilatkozta Curtis a Blikknek.

Beköltöztek!

Judit nemrég megmutatott egy kisebb részletet az álomotthonukból, ám most az is kiderült, hogy a pár végre beköltözött a házba. Az örömhírt a közösségi oldalán osztotta meg a rapper: a csatolt fotón a kertes ház előtt állnak, egy pohár pezsgővel a kezükben.

Drogra hivatkozott Majka

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon tavaly ősszel beszámoltunk róla, Majka és Curtis, a két rapper útjai ismét különváltak, amit Majka is megerősített. Állítása szerint Curtis újra a drog rabja lett, ezért született meg ez a döntés.

Lefelé a lejtőn…

Nyáron azt nyilatkozta az egykori labdarúgó közeli ismerőse, hogy már sejthető volt, hogy Curtis elindul a lejtőn. A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Majka többször leült vele beszélni, és bár mindig megígérte, hogy megváltozik, egyre csak ment lefelé a lejtőn. 

Nem volt egyenrangú

Az egyik stábtag elárulta, hogy Curtis nem érezte azt, hogy egyenrangú fél lenne, vagy olyan elismerést kap, amennyit a maga részéről beletesz a produkcióba, ezért alakulhatott ki kettejük között feszültség.

Főnök akart lenni

 „Azt éreztem, hogy próbál kialakítani egy főnök szerepet közöttünk. Mivel együtt értük el a sikereinket, én ezt nem akartam. Én nem egy zenekari tag voltam, hanem a másik frontember” – vallott erről Curtis. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: beköltöztek! Fotó: Facebook/Curtis