Vasárnap este újra ringbe szállnak a celebek ugyanis folytatódik a Sztárbox. Ezúttal Árpa Attila és Pintér Tibor, Józan László és Molnár Áron, valamint Nyári Dia és Dobos Evelin mérik össze az erejüket. A mérkőzések előtt most Árpa Attila szólalt meg, kicsit oda is pirított ellenfelének, Tenyának.

Hamar kiütötte Nagy Ervint

Mint ismert Árpa Attila első negyeddöntős mérkőzése mindössze másfél percig tartott, ugyanis nagyon hamar kiütötte akkori ellenfelét, Nagy Ervint. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban házigazdája az rtl.hu-nak elmondta, a meccs után az edzője egyáltalán nem volt büszke, szerinte ugyanis a színész úgy bokszolt, mintha előtte egyáltalán nem is készült volna fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszélt vele

„Inkább olyan volt, mintha egy kocsmába belöktek volna, hogy „Tessék, verd meg ezt az embert!” Az izgalom meg az újdonság ereje ezt váltotta ki belőlem, de nem csak belőlem. Ezért van az, hogy a második meccsek lényegesen színvonalasabbak, ezt már most is láthattuk – magyarázta Árpa Attila, aki egyébként Nagy Ervinnel is beszélt a mérkőzés után, akiben úgy tudni, semmiféle sérelem nincs a történtek miatt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pintér Tenyával mérkőznek meg

Árpa Attila középdöntős ellenfele Pintér Tenya lesz, a színész vele kapcsolatban is azt mondta, az első meccsén jóformán csak csapkodott (egyébként saját magáról is ezt gondolja).

Picit odapirított

„Biztosan Tenya is jobban tud bokszolni, mint az első meccsén, ami – valljuk be őszintén – leginkább egy csapkodás volt, de én sem vagyok kivétel, én is nagyjából ezt csináltam. A kérdés az, hogy a második mérkőzésre tényleg mindketten kicsit higgadtabban tudunk nekiállni a dolognak, és akkor tényleg bokszmérkőzést, vagy nyomokban bokszmérkőzésre hasonlító eseményt fognak látni a nézők. Ha nem, akkor cséphadarás lesz. Akkor vagy így, vagy úgy, de nagyon gyorsan véget fog érni a mérkőzés valakinek.”

Aki győz

A tét egyébként nagy, hiszen a szuperdöntőbe jutásért küzdenek most a felek. Aki ma este győztesként kerül ki, az legközelebb Brasch Bencével mérheti majd össze az erejét a ringben. Árpa Attila egyébként elmondta, nem annyira szívesen kerülne össze a fiatal színésszel a ringben.

Hátrány

„Bence 20 évvel fiatalabb nálam és 7 éve bokszol, én 7 hónapja. Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem fogok nyerni, hanem csak azt mutatja, hogy én vagyok ebben a párosításban az esélytelenebb. Ebben az esetben viszont azért nagyon jó, mert ha megnézünk egy bokszfilmet, az mindig arról szól, hogy az esélytelen egyszer csak győzedelmeskedik. Úgyhogy majd ha a Bencével ringbe lépünk, ki fog derülni, hogy a csúf valóság győz-e vagy egy hollywoodi filmet látnak majd a nézők.”

Eljárás indult a Sztárbox ellen

Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta A Sztárbox és a Reggeli című műsorszámok egy-egy epizódja miatt eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A Sztárbox november 5-i adását a szolgáltató a „tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott” kategóriába sorolta. A népszerű műsorban magyar sztárok bokszolnak egymással és a mérkőzések köré egy egész estés élő show-műsort készít a stáb.

Befolyásolja a kiskorúak személyiségfejlődését

A Médiatanács döntése szerint megalapozottan feltételezhető, hogy a műsor az erőszakos jelenetek bemutatása, valamint a trágár nyelvezete miatt negatívan befolyásolhatta a kiskorúak személyiségfejlődését. „Jelentős különbség fedezhető fel a professzionális ökölvívás közvetítése és a vizsgált műsorszám tartalma között” – írták közleményükben.

„Az erőszak szabad áradása

A Médiahatóság szerint amíg a képzett sportolók betartják a szabályokat és a biztonsági előírásokat, „addig a műsorszám lényegében az erőszak szabad áradásának engedett teret”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Árpa Attila – Forrás: RTL Klub