Megdöbbentő lopási kísérletről érkeztek hírek a 10. kerületi Napfény mosodából. Egy titokzatos férfi egy fejszével próbált meg kirabolni egy önkiszolgáló mosodát.

Fejszével a kezében

Megdöbbentő lopási kísérletről érkeztek hírek a 1. kerületi Napfény mosodából. Egy titokzatos férfi egy fejszével és egy pár cipővel a zsebében próbált meg kirabolni egy önkiszolgáló mosodát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

El akarta vinni a pénzt

Az illető arra számított, hogy kinyitja ezt a gépet, és megszerzi a pénzt belőle. Az automatában található pénz azonban elenyésző része lett volna annak, mint amekkora kárt okozott ezzel a tevékenységével, a gép ára ugyanis 7 számjegyű összeg is lehet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem mosni érkezett

 „A kameránk rögzítette, hogy délután háromnegyed 5 óra körül egy férfi szájmaszkban és sapkában elkezdte kitépkedni a blokkokat a fizetőautomatánkból. A behatoló nem mosott, hanem azonnal elkezdte piszkálni a gépet, és egyszer csak a kabátja hátuljából előhúzott egy fejszét, és elkezdte ütögetni az automatát” – tudta meg a Metropol a Napfény mosoda egyik munkatársától.

„Elkezdte a rést feszegetni”

„Van egy nyílás az eszközön – ahol bedugják a papírpénzt az emberek –, oda benyomta a fejszét, és elkezdte ezt a rést feszegetni vele. Az biztos, hogy nem arról van szó, hogy beragadt a pénze, és csak azt akarta visszaszerezni, ugyanis sosem volt példa ilyenre, plusz nem is fizetett semmit előtte” – folytatta a dolgozó.

Alkatrészcsere

A mosógépnél a történtek után nem működött a készpénzes fizetés, így egy alkarészt ki kellett cserélni.

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, ma pedig friss közleményt adtak ki. A közlemény szerint ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás az ügyben, és kiadták a felvételt az esetről. 

Íme, a fejszés rabló „produkciója”

Forrás: police.hu

Ez a rendőrség kérése

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Rablás a villamoson is

A rablók mindenhol feltűnhetnek. A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy felült egy asszony a 6-os villamosra, majd nem sokkal később odalépett hozzá egy férfi, aki kést vett elő és pénzt követelt tőle. Az asszony átadta a nála lévő pénzt, ezt követően a tettes valahol a Petőfi híd és a végállomás közötti szakaszon, a 11. kerületben az egyik megállóban leugrott a villamosról és elfutott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: illusztráció