Felült az asszony szombaton a 6-os villamosra, elindult a szerelvény, majd nem sokkal később odalépett hozzá egy férfi, aki kést vett elő és pénzt követelt tőle. Az asszony átadta a nála lévő pénzt, ezt követően a tettes valahol a Petőfi híd és a végállomás közötti szakaszon, a 11. kerületben az egyik megállóban leugrott a villamosról és elfutott.

Késsel fenyegetve követelt pénzt

A rendőrség közleménye szerint késsel fenyegetve követelt pénzt egy nőtől egy másik utas a 6-os villamoson szeptember 3-án 17 óra körül. Az asszony átadta pénzét, a tettes pedig leugrott a villamosról és elmenekült. A rablás során senki nem sérült meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felfegyverkezve elkövetett rablás

A 11. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül elfogták a feltételezett elkövetőt. Az 50 éves B. Istvánnál megtalálták az elrabolt pénzt és a bűncselekményhez használt kést. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rendszeres ellenőrzés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a közösségi közlekedési eszközök biztonságát, ezért rendszeresen tartanak ellenőrzéseket a frekventált járatokon. A 4-es 6-os villamos vonalát legutóbb augusztus 31-én ellenőrizték, akkor a megállók közelében fogtak el két körözött férfit, azon kívül néhány kisebb szabálysértéssel találkoztak a rendőrök. 

Nőhöz szorította a becses szervét

Néhány nappal ezelőtt, augusztus 31-én döbbenetes dolgot művelt a 6-os villamoson utazó férfi egy nővel. Kihasználta a tömeget és az egymáshoz közel álló embereket és a nő testéhez szorította ágaskodó becses szervét.

Keresik a szemétládát

A nő nem esett kétségbe, próbált tiltakozni, de olyan sokan voltak a villamoson, hogy a férfi nem tágított mellőle. A következő megállóban a nő leszállt és feljelentést tett a rendőrségen. A térfigyelő kamerák segítségével próbálják elkapni az aberrált szemétládát.

Zaklatás a villamoson

Augusztus elején két tizenéves lány és egy fiú zaklatni kezdett egy utast a 3-as villamoson Zuglóban, akit a srác meg is ütött. A nő leszállt a villamosról, de a háromfős társaság követte és tovább zaklatták. A rendőrök ott is a térfigyelők segítségével kapták el a szemétládákat.

Megtámadták a villamost

Júliusban kövekkel megdobálták, valósággal megtámadták a 41-es villamost az egyik éjjel. Betörött a szerelvény több ablaka, a villamos vezetőjét is eltalálták a kövekkel, mentők kórházba vitték a férfit.

Rátámadt két nőre

Júniusban kiborult a villamoson utazó férfi, amikor meglátta, hogy két nő egymás kezét fogja. Szidalmazta őket, majd bicskával rontott rájuk. A villamosvezetőnek kellett közbe lépnie.

Kifosztotta az alvó utasokat

Egy korán kelő férfi arra szakosodott, hogy kifosztotta a hajnali járatokon elbóbiskoló utasokat. Ő is azt gondolta, hogy a villamosokba szerelt térfigyelő kamerák elől el lehet bújni. Pár héttel később a rendőrök megtalálták és letartóztatták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelni fog

Kiemelt kép: 4-es, 6-os villamos a 11. kerületben – Fotó: BPK