A BMW-t vezető hölgy figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező táblát és átment a kereszteződésen. Talán most már ő is tudja, hogy nem azon múlik az elsőbbség, hogy kinek van nagyobb autója.

Átment a kereszteződésen

Kedd reggel egy fiatal hölgy haladt BMW X5-ösével Pesterzsébeten, a Pöltenberg utcában az ESMTK pálya irányába. Amikor az Ady Endre utcai kereszteződéshez ért, nem foglalkozott az elsőbbségadás kötelező táblával és nyugodt lélekkel keresztül hajtott a főúton, ahol sajnos éppen akkor ért oda egy fiatalember által vezetett Ford Focus. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kidöntötte az oszlopot

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csattanás

A két autó hangos csattanással találkozott, az ütközés erejétől a BMW felszaladt a Kossuth Lajos Gimnázium előtt lévő járdára és nekiütközött a beton villanyoszlopnak, amely a becsapódás hatására megdőlt.

Megsérült a BMW-s nő

A Ford vezetője nem, a BMW-s hölgy könnyebben megsérült a karambol következtében, de ő is a helyszínen maradt. A fővárosi tűzoltók is kivonultak a balesethez, áramtalanították a két járművet, illetve megszüntették a forgalmi akadályt: a Fordot feltolták a járdára.

Leszakadt a Ford eleje

Áramszünet

Az oszlop cseréjéhez ki kell szakaszolni az Ady Endre út ezen részét, ami azt jelenti, hogy a gimnáziumban sem lesz áram – szerencsére a tanítási szünet alatt csak tanári ügyelet van, de a riasztó és a működő gépek miatt ez ottjártunkkor még nem tudták végrehajtani.

Szerencsésen megúszták

A baleset duplán szerencsés kimenetelű volt, hiszen a BMW ugyanezzel az erővel ütközhetett volna a Klapka utca felől az Ady Endre utcán közlekedő 52-es villamossal is, illetve tanítási időszakban lehettek volna gyerekek is a járdán, de szerencsére nem így történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

BMW-s hölgyek

Tegnap írtunk arról, hogy belehajtott az M1-M7-es bevezetőn lévő OMV benzinkút shopjába a BMW-jével egy 50 év körüli asszony. Később kiderült, hogy ittas volt, vélhetően rossz fokozatba kapcsolta az automata váltót. Nagyon hasonló baleset történt egy fekete BMW-vel is a 3. kerületben is, ott is egy hölgy volt a sofőr és csúnya vége lett a rossz irányba kapcsolásnak. Tapasztalatlan sofőrök számára kész rémálom az automata váltó, ebben a cikkünkban elmagyaráztuk, hogy miért.

BMW a benzinkútban

Forrás: MTI

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián