A kutyabarátokat újhullámos kávézó várja a Városligetnél, a gyógyfüvek iránt érdeklődőket park Monoron. Boban Markovic Orkestar és Palya Bea a Dohány utcai Zsinagógában lépnek fel, a Szent István Bazilikában harangjáték és fuvolaszó ad lelki felüdülést.

Kutya egy hely

Magyarország első újhullámos kávézója és bárja, ahol a kutyás gazdikat játszóház és napközi várja, a Városligettől 15 perces sétára, a Rottenbiller utcában. A kisállatos kávézóban a gazdik és a kutyusok is barátokra lelhetnek.

Bona Markovic és Palya Bea

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

Boban Markovic és Palya Bea a zsinagógában

A Zsidó Kulturális Fesztivál keretében hétfő este Boban Markovic lép fel a Dohány utcai zsinagógában.

A Dohány utcai Zsinagógában

Palya Beával

A világhírű szerb trombitás rezesbandája ezúttal Palya Beával kiegészülve ad koncertet. Az énekesnő már több alkalommal bizonyította a színpadon, hogy stílusa fantasztikusan illeszkedik a szerb, török, roma, zsidó jegyeket összefonó, improvizatív muzsikájú, fülledt balkáni világba.

A világhírű trombitással

Kép forrása: Facebook/bobanmarkovicorkestar

Séta a gyógynövényparkban Monoron

Az 50 gyógynövényt bemutató park egész évben ingyenesen látogatható, a legszebb arcát májustól szeptemberig mutatja. Mivel a gyógynövényeket nem gyűjtjük be, így a látogatók folyamatosan nyomon követhetik életciklusukat a kihajtástól, a hajtásfejlődésen és a virágzáson át egészen a magok és termések beérésig. 

Tanulni és élvezni séta közben

Kép forrása: javallat.hu

Harangjáték és fuvolaszó

Minden hétfőn és kedden délután a Szent István Bazilikában harangjáték és fuvolaszó, Haydn, Paganini, Chopin, Bizet művei csendülnek fel a Zenélő Budapest eseményén.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/kutyaegyhely