A Kongresszusi Központban karácsonyi koncert lesz 100% Jézus címmel, a váci Irgalmasrendi kápolnában adventi barokk hangverseny hangol az ünnepre. Gödön a Maszk Bábszínház betlehemi történetet ad elő. A Bem mozi műsorán „Az élet csodaszép”, a Toldi moziban Gondoskodás lemezbemutató Závada Pál verseivel. A Három Szerb Kávéház remek felolvasóesttel készül.

100% JÉZUS a Kongresszusi Központban

Kedden egy karácsonyi koncerttel készülünk azoknak, akik egy kis feltöltődésre vágynak. 10 olyan üzenettel készülünk, amely segíti az ünnepek meghitt hangulata előtti megtisztulást, az újévre való lelki felkészülést. Amire számíthatsz: Az egy órás eseményen ott lesz velünk Janicsák Veca, és Böjte Csaba testvér is. Várunk mindenkit, akik már megtalálták, és akik még keresik Jézust.

Boldog karácsonyi koncert Csaba testvérrel

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Vendég: Böjte Csaba és Janicsák Veca

ADVENTI BAROKK HANGVERSENY Vácott

Az Irgalmasrendi kápolnában gyönyörű adventi barokk hangversenyre kerül sor. Közreműködik: Lachegyi Imre – furulya, Bogányi Bernadett – fuvola, Clara Dent- Bogányi – oboa, Bogányi Bence – fagott, Kovács Katalin – csembaló

Élőszereplős játék

Betlehemi történet Gödön

A Maszk Bábszínház Gödön, a Kossuth téren 16.30-tól vár mindenkit szeretettel a

Betlehemi történet című előadásra.

Az élet csodaszép a Bem moziban

Karácsony este George Bailey lába alól kicsúszik a talaj. Az általa vezetett kisvárosi takarékpénztár a csőd szélén áll, ő pedig úgy érzi, értelmetlen az élete, és az öngyilkosság az egyetlen kiút. Az égben felfigyelnek a kétségbeesett emberre, és egy szárnyaira vágyó angyal kapja a “nagyfőnöktől” azt a nemes feladatot, hogy hozza rendbe a dolgot. Clarence, a mennybéli küldött sajátos módszert alkalmaz: megmutatja, milyen sivár hellyé lett volna a város Bailey áldozatos tevékenysége nélkül. A tanulság egyértelmű: az élet szép, és élni igenis érdemes!

It’s a Wonderful Life

Nincs online folyóirat a Három Szerb Kávéházban

A Nincs online folyóirat felolvasóestje a Három Szerb Kávéházban. A belépés ingyenes. „Gyertek. Lesz.”

Felolvasóest

Tranzkaphka / Gondoskodás lemezbemutató a Toldiban

Kedden, 23:00-kor a budapesti Toldi moziban kerül sor a Tranzkaphka / Gondoskodás című album bemutatójára. A lemezen szereplő szövegek Závada Péter Gondoskodás című verseskötetéből származnak, zenei anyagát pedig az elmúlt tíz év során írták Ratkóczi Hubával, közös fellépéseik során. A számokat most egy friss koncertfelállással adják elő.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: facebook/ bojte.csaba.98