Cseke Katinka és Perjés János a Spirit Színházban, Bornai Tibor és Karinthy Vera a Karinthy Színházban hívnak vidám estére. A Lóvasúton erdei Natúrszínház, az Erzsébetligetben Budapest, te! címmel zenés program, Érden a Furcsa pár előadás kínál különleges szórakozást. Zséda és Kökény Attila Százhalombattán gondoskodnak a fergeteges hangulatról. A Kód Teátrum +adott1lány előadása után a Budapest Ragtime Band zenél, a kreatívokat Twinz Coffee& Kitchenben adventi koszorú készítés várja.

Boldogság, avagy élet 50 fölött a Spirit Színházban

Eric Assous: Boldogság, avagy élet 50 fölött című romantikus vígjátéka Cseke Katinka és Perjés János előadásában. A darab hat képben meséli el két ember különös egymásra találását, miközben a szerző sok humorral feszeget olyan kérdéseket, mint hogy 50-en túl is van-e boldogság, hogy találhatunk rá akkor, amikor már több van mögöttünk, mint előttünk, és elérhetjük-e valakivel, aki csak most toppant be az életünkbe? Meg tudunk még változni, meg kell változnunk, egyáltalán?

Öt Karinthy és én a Karinthy Színházban

Egy est a Karinthyak szellemében. Frigyes, Gábor, Ferenc, Márton írásaikkal, Vera énekével és családi történetekkel lesz jelen, Bornai Tibor pedig – zenészként és Karinthy-imádóként. Egy vidám est, másfél óra bóklászás a magyar irodalomnak ebben a csodás ligetében.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Bornai Tibor és Karinthy Vera

Natúrszínház az erdőben a Lóvasúton

Irodalmi séta, összművészeti kirándulás, eklektikus erdőjárás, natúr, avagy természeti színház – vagyis színház a természetben. Dalok, versek, hangulatok, séta közben, meg-megállva; főszerepben az őszi erdő. Az előadás a Lóvasúttól indul, és oda érkezik vissza. Gyerek- és kutyabarát program. Közreműködik Friedenthál Zoltán, Mátyássy Bence.

Összművészeti kirándulás

Furcsa pár Érden

A Szepes Gyula Művelődési Központ színpadán Neil Simon legendás vígjátékát láthatjuk. A Furcsa pár recept nélkül kiváltható, rossz hangulat ellen (is) kötelezően ajánlott darab.

Legendás vígjáték

Budapest, te! az Erzsébetligetben

Az Erzsébetligeti Színházban Budapest, te! címmel zenés városnézésre kerül sor. Nézze csak meg Budapestet éjjel, aluljáróérzés, újlipótvárosi szűkös utcák, budai zegzugok, galambok, tele van az nótával-zenével, sétahajó lágyan ring a Dunán, egy régi nótát hoz Budáról át a szél, ez a mi városunk az este során.

Zséda és Kökény Attila Százhalombattán

Az ország két legérzelmesebb és talán legizgalmasabb hangú előadója egymásra talált egy közös turné idejére. Az nyilvánvaló, hogy ha ez a két előadó összeáll, abból egy nagyívű, romantikus, klasszikusan „nagy éneklős” műsor születik. A Hello turné érzelmekben gazdag, izgalmas, színes, és persze szórakoztató estéket ígér mindkét előadó rajongóinak, akik talán egy kicsit most másként is láthatják kedvenceiket.

+adott1lány előadás és Budapest Ragtime Band koncert a Kód Teátrumban

Falussy Lilla, Garaczi László és Peer Krisztián szövegeinek felhasználásával készült előadás a női-férfi kapcsolatokról, és azok szélsőséges formáiról. A megírt jelenetek szöveghűen kerülnek színpadra a mai fiatalok értelmezésével. A kortárs írók jeleneteit saját improvizációk fűzik össze. Szeretettel várnak mindenkit a KÓD Teátrum +adott1lány előadására, mely után a Budapest Ragtime Band zenél.

Adventi koszorú készítés a Twinz Coffee& Kitchenben

A kb. 3 órás élményprogram alatt a dekoráció készítése közben végre beszélgethetsz, felhőtlenül kikapcsolódhatsz. Mi finom falatokkal, házi süteménnyel és kávéval készülünk! Jöhetsz egyedül, barátokkal, családdal vagy kollégákkal! Nem csak egy különleges élményben lesz részed, hanem egy csodálatos dekorációval is gazdagabb leszel – invitál Csiszér Edina dekoratőr, a Mauve Design & DIY tulajdonosa.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/spiritszinhaz