A Népszigeten bolhapiac és vintage vásár várja a nézelődőket és a vásárlókat. A Naplás tavat biológus vezetésével fedezhetjük fel. A Vajdahunyadvárban vadászfegyvereket tanulmányozhatunk. Este a FUGÁban Villányi Dániel zongorázik, a Rumbach Zsinagógában Budapest Sound Collective és a Szent Efrém Kórus koncertje a Budapesti Őszi Fesztivál szervezésében.

Bolhapiac és vintage vásár a Népszigeten

10-én Újpest család- és kutyabarát bolhapiacán és vintage vásárán a Népszigeten. A kincsvadászat mellett a jól ismert 30 féle lángossal, fenséges óriáspalacsintával és természetesen frissítő italokkal is teljesebbé tehetitek az élményt.

Kincsvadászat

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Eladhatjuk a felesleges cuccokat

ELADÓKNAK: hozhatsz műszaki cikket, gyerekjátékot, ruhát, konyhai eszközöket, dísztárgyakat, vintage stílust, szinte bármit… megunt sajtreszelőt, útban lévő kicsi bútort, nagyszülőknél kerülgetett sámlit, porosodó kempingcuccot, vagy akár azt a bizonyos csontvázat a szekrényből – olvashatjuk a szervezők invitálását.

A vásárt szerezi az Atno Forge

KILÁTÓ A NAPLÁS-TÓNÁL

Természetvédelmi területen, a főváros legnagyobb tavánál és vadonatúj, impozáns kilátójánál sétálhatunk dr. Kovács Tibor biológus vezetésével 14 órától, a Kertvárosi időutazó szervezésében. JELENTKEZÉS emailben, ekkor derül ki az indulási helyszín: [email protected]

Vadászat és vadászfegyverek Magyarországon

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum kiállításán a saját gyűjteményi anyagon kívül a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum gyűjteményeinek legszebb műtárgyai először szerepelnek közös kiállításban, olyan részletgazdag képet festve a magyar vadászat történetéről, amelyre mindeddig még nem volt példa.

Vendégségben a FUGA-ban: Villányi Dániel zongoraestje

Fuga – Budapesti Építészeti Központban est 8-kor Villányi Dániel zongoraestjére kerül sor. Műsoron Beethoven, Bach és Brahms zongoraművei.

Bach és Brahms az Építészeti Központban

Dukay 70+1: a Budapest Sound Collective és a Szent Efrém Kórus koncertje

Tisztelgés Dukay Barnabás zeneszerzői és pedagógiai munkássága előtt október 10.-én 19 órakor. Az ilyenkor szokásos szerzői est helyett a program Dukaynak kedves, gondolkodásmódjához közel álló szerzők műveiből áll össze, saját szerzeményeivel kiegészülve.

Koncert a Rumbach Zsinagógában

A Budapesti Őszi Fesztivál eseménye

 A koncert kurátora és karmestere Dubóczky Gergely, helyszíne a Rumbach Zsinagóga, a Budapesti Őszi Fesztivál szervezésében.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/atnoforge