A K 11 Kulturális Központban a Boribona autózik asztalai bábjáték várja a gyerkőcöket. Koncz Zsuzsa rajongóit a Szabadnak születtem koncert az Arénában. Vácrátóton kerttörténeti sétán, az Utazás Kiállításon Járatlan utakon, Gödöllőn nőnapi bálon, Budakalászon csajos programokon vehetünk részt. A BMC-ben Mozart művek csendülnek fel, a Kornélban pop-up vásárt, a BBBKultpontban képzőművészeti kiállítást rendeznek. Lesz Tavaszi Esküvő Kiállítás, soproni borkóstoló a művészetterápiás workshop növényekkel.

Boribon autózik a Király utcában

Asztali BábJáték az aprónépnek a K-11 KULTURÁLIS KÖZPONTban. Az előadás után népszerű gyermekkönyvek vására a helyszínen.

Mesehajó produkció

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Koncz Zsuzsa az Arénában

„A Szabadnak születtél különleges helyet foglal el lemezeim sorában. A rendkívüli körülmények rendezte, drámai események, történések lenyomata. Egy váratlan, sorsokat megfordító történelmi pillanat, amiben a főszereplők ugyan mi magunk vagyunk, de a cselekvési lehetőségeink mások által meghatározottak” – mondta Koncz Zsuzsa. 2022-es nagykoncertjére szombat este kerül sor a Papp László Sportarénában.

Szabadnak születtél

Járatlan utakon Fesztivál az Utazás Kiállításon

Ismét láthatjuk az utazás aspektusait abban a szellemiségben, ahogy ők utazunk. FÜGGETLENEK, EXTRÉMEK, BOLDOGAK. Ezt szeretnék megmutatni a szélesebb közönségnek is.

Kerttörténeti séta Vácrátóton

Kerttörténeti séta egy szentimentális tájképi kertben a Vácrátóti Botanikus kertben.
A díszkapun át behajtó lovashintó kopogása hallatszik a vidéki kastély bejáratáig. Az épület előtt elterül egy nagy rét, kanyargós kerti utak, csörgedező patak, sima tükrű tavak, ligetek, bukolikus hangulat.

Természetes a mesterségesben

Egy vízimalom, amott egy barlang… avagy alagút? 100 évvel ezelőtt csak a Vigyázó grófi család személyes meghívójával élvezhette volna a vácrátóti kert látványát, ma bárki vendég lehet az egykori főúri kertben.

Mozart kommandó a BMC-ben

Három kommandó mérkőzik meg egymással: vérre menő zenei erőpróba keretében döntik el – a közönség bevonásával – hogy ki lesz a legsikeresebb kommandó, melynek vezetője eljátszhat egy versenymű-tételt a zenekarral. Majd a bosszúszomjas vesztes kommandók „spontán” elfoglalják a színpadot, és előadják a saját versenyművüket is. Az Óbudai Danubia Zenekart a BMC-ben hallhatjuk.

Madárfütty mini pop-up vásár a Kornélban

Ezen a napon három alkotóval személyesen is találkozhatunk, beszélgethetünk a Kornélban és vásárolhatunk tőlük egyedi ékszert, kiegészítőt, tavaszváró nyomatokat, dísztárgyakat.

Nőnapi bál Gödöllőn

Az Árnyas Panzióban A TANCEVATY PARTYZANS zenekar világ- és magyar slágereket játszik, a klasszikusoktól napjainkig. ABBA-tól – ZAPPA-ig!!!

BEYOND NOTIONS a BBBkultpontban

Székely Marianna és barátai kiállításának megnyitója 17 órakor a BBBKultpontban a Bartókon.

A Soproni borvidék Budapesten

10 soproni borászat mutatja be legújabb borait: fehéreket, rozékat, pezsgőket, kékfrankosokat, syrah-kat, nagy házasításokat… Sétáló kóstoló a Manna Lounge-ban, az Alagút felett!

Tavaszi nagytakarítás − művészetterápiás workshop növényekkel

A természet működése és az emberi psziché ősidők óta szoros összhangban áll egymással. Az évszakok körforgása és hangulatunk, motivációnk ciklikus váltakozása összefüggést mutat – ez már több költőt is megihletett, amikor a telet az elmúlással, a tavaszt pedig az újjáéledéssel azonosították. Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület rendezvénye.

Egy nap érted Budakalászon

A délután ezen a napon a hölgyeké a budakalácszi Kós Károly Művelődési házban. Fotózás, sminktanácsadás, manikűr, masszázs, frizurakészítés, Avon, Oriflame bemutató, szűrések, dietetikai tanácsadás, vásár, kreatív workshopok: karkötő, tavaszi virágdísz, testradír készítés.

Esküvő Kiállítás a Hungexpon

Szervezd meg az esküvődet pár óra alatt a Tavaszi Esküvő Kiállításon! Találkozz közel 200 esküvői szolgáltatóval, ismerd meg referenciájukat, kérj tőlük ajánlatot, köss velük a helyszínen szerződést – ajánlják az Esküvő Kiállítás szervezői minden jegyespárnak és házasulónak.

Látomások a RAM Színházban

Minden elemében jövőszerű, látványhangsúlyos, elvarázsoló előadásra számíthat a néző, amely varázslat nyitott és csukott szemmel is garantált.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/K11