A Safe Laser egy biostimulációs (serkentő hatású) lágylézer készülék, amely fokozza a bőrsejtek légzését és energiatermelését. Ennek eredményeként a bőrsejtek hatékonyabban működnek, gyorsabban regenerálódnak, és súlyosabb bőrproblémák esetén új sejtek, szövetek és hajszálerek is képződnek.

A pattanások és bőrelváltozások miatt sokan érzik magukat kevésbé vonzónak és magabiztosnak. Érezhetjük úgy, hogy nincs is kedvünk kimozdulni otthonról, hiszen bőrhibáink miatt a szorongás, illetve stressz tüneteit fedezhetjük fel magunkon. Gyakran következnek a bőrhibák elrejtésére irányuló erőfeszítések, mint a smink használata, vagy tucatnyi bőrápoló termék kipróbálása. A készítmények száma végtelen, azonban sok esetben nem jó helyen keressük a megoldást, és bőrünknek más jellegű megoldásra van szűksége. Itt jön képbe a Safe Laser.

Mire képes a Safe Laser a bőrön?

Egyes szájfertőzések, hámsérülések, horzsolások, szájsebészeti eljárások után keletkezett sebek és hegek kezelése mellett a Safe Laser:

  • Képes halványítani a pigmentfoltokat
  • Rosacea – bőrpír csökkentése
  • Gyorsítja a herpesz gyógyulását
  • A ráncok csökkentése mellett, a bőr tónusát és textúráját is javítja
  • Csökkenti az ödémákat
  • Hatására a bőrápolók hatékonyabban felszívódnak
  • Serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését
  • Rugalmasabbá, simábbá teszi a bőrt
  • Pattanások és aknék hegmentes kezelése

Safe Laser 500 készüléket alkalmazhatja a szemkörnyéki területeken is, azonban nyitott szembe ne világítson vele.

Az esztétikai hátrány mellett viszketést, égető érzést és egyéb bőr irritációkat is okozhatnak a pattanások és mitesszerek. A laserberles.hu munkatársai szerint a Safe Laser nem csak a tüneteket kezeli és halványítja az elváltozásokat, illetve csökkenti az érintett terület kiterjedését, hanem a bőrszövetekbe hatoló lézerfény a sérült terület regenerációját is gyorsítja, ezáltal nyugtatva a bőrt.

Hogyan épül fel a bőr?

A bőr elsődleges rétege, a felhám, az epidermisz néven is ismert. Ez az ultravékony külső réteg felelős az elsődleges védelemért és a vízvesztés elleni gátért. A felhám sejtekből áll, amelyek folyamatosan születnek, fejlődnek és hámlanak le. Az epidermisz mélyebb rétegeiben a melanociták pigmentet termelnek, amely felelős a bőr színéért és a napfény elleni védelemért. 

A második réteg, amely az epidermisz alatt helyezkedik el, a dermisz vagy corium. Ez a réteg számos fontos struktúrát tartalmaz, például vérereket, idegeket, hajszálerekhez kapcsolódó izmokat, kollagénrostokat és rugalmas rostokat. A kollagén és rugalmas rostok biztosítják a bőr szilárdságát és rugalmasságát. A dermisz továbbá tartalmaz olyan mirigyeket is, mint a verejtékmirigyek, amelyek szabályozzák a test hőmérsékletét, és a faggyúmirigyek, amelyek bőrünk hidratálásáért felelősek.

A harmadik réteg, a bőralja vagy szubkután réteg, a bőr alatti zsírszövetet tartalmazza. Ez a réteg további hőszigetelést biztosít, és segít a testnek az energiatárolásában. A bőralja szerepet játszik a test formájának megtartásában és a bőrt ért kellemetlen hatások, pl ütések enyhítésében is.

A bőr nemcsak fizikai védelmet nyújt, hanem érzékeny is a környezeti ingerekre. A bőrön található receptorok érzékelik a hőmérsékletet, a nyomást, a fájdalmat és az érintést. Ezáltal a bőr lehetővé teszi számunkra, hogy érzékeljünk, azonban a bőr ért negatív hatások (Szárazság, pattanások, stb) esetén bőrünk túl érzékennyé válik és irritáltnak érezhetjük.

A lágylézer kezelést a Safe Laser 150, Safe Laser 500 és Safe Laser 1800 készülékkel is elvégezheti, azonban ha úgy érzi, hogy intenzívebb kezelésre volna szűksége, akkor inkább a Safe Laser 500 és 1800-as készülék az Ön számára megfelelő választás. Mindössze napi 3-4 perces kezelésekkel érezhetőek az eredmények. A safe laser, lágylézer kezelést megismételheti napi 2 alkalommal is, ha gyorsabb vagy hatékonyabb hatást szeretne.

Őrizze meg bőre fiatalságát és frissességét, lassítsa az öregedését! 

Forrás: laserberles.hu

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: leserberles.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.