Látványos, de szerencsés kimenetelű hármas karambol történt hétfő délután a ferencvárosi Gubacsi út és Hentes utca találkozásánál. A balesetet okozó sofőr autója az oldalára borult.

A villamosra figyelt

Helyszíni tudósítónk beszámolója szerint a Ford Fusion a Gubacsi úton érkezett a Kén utca felől, majd a Hentes utcába akart tovább haladni. A sofőr vélhetően látta, hogy a Gubacsi úton villamos egyik irányból sem jön, ezért áthajtott a kereszteződésen. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem látta az érkező autót

A Gubacsi úton azonban a Koppány utca felől érkező Volkswagen Polot nem észlelte – lehet, amiatt, mert a sarki épület árnyéka épp az útra vetült, a Volkswagen pedig fekete színű volt, beleolvadhatott a környezetbe, bár az ominózus épületnek éppenséggel fehér színű fala van…

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy furgonnak is neki csapódott

Mindenesetre a Polo vezetője nem is tudott fékezni, autójával a Fusion jobb oldalának ütközött, amitől a Ford előbb a bal oldalára borult, majd a Hentes utcából épp a Gubacsi útra kanyarodni szándékozó Fiat Ducato furgon elejének csapódott.

Bekapcsolták a biztonsági övet

A Fordban és a Volkswagenben is használta a sofőr a biztonsági övét. A légzsákok azonnal kirobbantak, így egyikük sem szenvedett komoly sérülést.

Fotó a helyszínről

A keze vérzett

A Fordot vezető középkorú férfi ki is tudott mászni saját erejéből az autóból. Csak az egyik keze vérzett, azt a mentők a helyszínen ellátták.

Kórházba vitték

A Polot vezető középkorú nőt végül kórházba szállították, de csak további vizsgálatok céljából. A helyszínen nem állapítottak meg nála sérülést.

Saját kerekein távozott

A furgonban nem történt személyi sérülés, mivel annak csak nekikoccant a felboruló Fusion. A kocsi a helyszínelés végeztével saját kerekein el is tudott távozni.

Visszaborították a Fordot

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, ők áramtalanították a Volkswagent. A helyszínelés végén visszaborították a kerekeire a Fordot.

Lezárták a szakaszt

A Hentes utca érintett szakaszát a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárták. A Gubacsi úti villamosok forgalmát nem érintette a baleset. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Képek forrása: BudapestKörnyeke.hu/GK