Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt családi tragédia történt Aszódon, ahol egy apa megölte két kamasz lányát, majd pedig saját magával is megpróbált végezni.

Elkábította őket

L. Tamás brutális kegyetlenséggel ölte meg a 14 éves Tímeát és a 16 éves Júliát, ugyanis elkábította őket, majd pedig baltával sújtott le rájuk. A Blikk információi szerint a lányok láthatáson voltak az apjuknál, aki bestiális tette után autóba ült, Adácsra hajtott, az autóját egy mezőn hagyta, majd pedig egy száguldó vonat elé ugrott. Azonban túlélte az ütközést, a portál úgy tudja a vonat az egyik lábát vágta le, a férfit jelenleg is kórházban ápolják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napok óta kereste őket az anyuka

A borzalmakra csütörtök este derült fény, a gyermekek édesanyja már napok óta kereste a lányait, ugyanis azt hitte az apjuk megszökött velük valahova. Az aszódi társasház lakói viszont már napok óta erős szagra panaszkodtak, ami L. Tamás lakásából áradt, valamint az is furcsa volt nekik, hogy nincs mozgolódás. A két lány holttestét végül a rendőrök találták meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

Családi tragédia Aszódon: 14 és 16 éves lányai életét oltotta ki az apa, álmukban végzett velük

Hétvégente mentek az apjukhoz

A Blikknek egy közelben lakó idős hölgy szólalt meg megtörten, aki elmondta, mindkét lány nagyon aranyos volt, hétvégente jöttek az apjukhoz, a legtöbbször a kutyájukat is magukkal hozták. ” Értelmes, jól nevelt, okos lányok voltak, a szívem szakad meg értük” – mondta az asszony.

Féltek az apjuktól

A Blikk úgy tudja, hogy L. Tamás és volt párja, Zsuzsanna kapcsolata évekkel ezelőtt romlott meg, akkor külön is váltak, az asszony a két lánnyal pedig Heves megyébe költözött. Az egyik szomszéd elmondása szerint a lányok nagyon féltek az apjuktól, a nagyobbik csak azért látogatta, hogy közben vigyázni tudjon a húgára.

Az anya imádta a lányait

„Az anyuka első kérdése a ház előző tulajdonosához az volt, hogy biztonságos-e a környék. Kamera is figyeli a kaput, ami szintén arra utal, hogy tartottak valakitől. Végtelenül udvariasak voltak, de tudatosan nem nyitottak senki felé. Az kiderült számomra, hogy az anya imádja a lányait, együtt mentek szinte mindenhova. A gyerekek már pont kezdtek feloldódni, jól érezni magukat mostanában. Nevetgélve görkorcsolyáztak az utcán, nagyon felszabadultak voltak” – mesélte a portálnak a szomszéd.

Kapcsolódó:

Három gyertyát gyújtott a tinédzser gyermekeit elvesztő anya, a gyilkos volt férjét is gyászolja

A lányok édesanyja tegnap ezt írta közösségi oldalán:

„Köszönöm szépen mindenkinek, aki jó szívvel volt a két gyermekem felé. Köszönöm szépen hogy együtt éreztek most velem. Tegnap sokat imádkoztam. Három gyertyát gyújtottam. Egyet Júlia lányomért. Egyet Tímea lányomért. Egyet Tamás férjemért, akinek a tettét soha nem fogom megérteni. Megbocsátottam mindent neki. Mert nem lehet az életet haraggal és lelki terhekkel élni. Hiszem hogy a lányaim a tengernyi szenvedésük után ott vannak az Úr Jézus színe előtt. Eddig is drága volt számomra az élet, most is. Minden napom ajándék és tengernyi öröm. Nem a halál a fájdalom, hanem a buta önző szeretetlen önpusztító élet.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu