A tragédia az M5-ös autópálya Budapest környéki szakaszán történt. Hárman haltak meg, amikor egy forgalommal szemben közlekedő autó összeütközött egy másik autóval ma éjszaka.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy autó a forgalommal szemben, Szeged irányába haladt az autópálya Budapest felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A balesetben hárman meghaltak, köztük egy anya és gyermeke, hárman pedig megsérültek.

Mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt.

Tegnap írtunk arról, hogy egy autós a Szentendrei útról az Árpád-hídra a forgalommal szemben akart felhajtani, de szerencsére az autósok időben észrevették, így ott nem történt tragédia.

Kiemelt kép: helyszíni fotók