Március 2-án a villamos vezetője vette észre, hogy egy utas rosszul lett. Épp arra jártak a mentők, szólt nekik, de már késő volt.

Csütörtökön történt

A 3-as villamos menetrend szerinti járatán március 2-án csütörtökön 15:40-kor vette észre a villamos vezetője, hogy az egyik utasa rosszul lett. A 14. kerületi Egressy térnél lévő megállónál ezért megállt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Segítséget kért a villamos vezetője

Éppen arra jártak a mentők, így a villamos sofőrje megkérte őket, segítsenek. A bajba jutott utas akkor már nem lélegzett. A mentősök megkísérelték újraéleszteni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem jártak sikerrel

A mentősök gyors beavatkozása ellenére a férfin már nem lehetett segíteni. Hiába próbálták meg újraéleszteni, nem tudták visszahozni az életbe. 15:45-kor megállapították a halál beálltát.

Még nem tudták beazonosítani az elhunytat

A 14. kerültben elhunyt férfi személyazonosságára nem derült eddig fény. A rendőrök ezért úgy döntöttek, a lakossághoz fordulnak segítségért. Részletes személyleírást tettek közzé honlapjukon.

Az elhunyt személyleírása

A rendőrség adatai szerint egy 176-180 centiméter testmagasságú, közepes testalkatú férfi hunyt el a közösségi közlekedési eszközön. A kopasz férfi szeme színe barna, volt szakálla is. Fogazata hiányos.

Egy különös ismertetőjegye van

A rendőrségi leírásból kiderül, a férfinak volt egy tetoválása. A jobb alkarján egy három centiméter hosszúságú vonal látható. Más különös ismertetőjeggyel nem rendelkezik.

Ilyen ruhában volt

A férfi piros-szürke retro márkájú, s-es méretű pulóvert viselt. Piros, “bite me” feliratú zokni volt rajta. Kék, c&a márkájú farmerben volt, amely 46-os méretű.

További tudnivalók a ruházatáról

A férfi szürke-fekete színű, the outwear márkájú dzsekit viselt, amely szintén 46-os méretű. Gyöngyvászonból készült fekete színű bakancsa 43-as méretű.

Ezt teheti, aki felismeri a férfit

A rendőrök azt kérik, aki úgy véli, tudja kiről van szó, tegyen bejelentést. A körözést a Budapesti 5. kerületi Rendőrkapitányság folytatja. Lehet őket, vagy a körözési eljárást lefolytató szervet, a 14. kerületi Rendőrkapitányságot is értesíteni.

Az érintett kapitányságok elérhetősége

Az 5. kerületi Rendőrkapitányságot a [email protected] e-mail címen lehet elérni. A 14. kerületi Rendőrkapitányság a [email protected] levelezési címre várja a bejelentéseket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív