Újabb részletek derültek ki arról a tragédiáról, amelyben életét vesztette egy alig másfél éves kislány. A gyermek a helyszíni információk szerint felmászott a tévéállványra, majd magával rántotta a televíziót. A szörnyűséget a kislány 8 éves féltestvére is végignézte.

Sokkoló tragédia

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy rettenetes tragédia rázta meg nemrégiben a Nógrád vármegyei Becske települést. A helyieket valósággal sokkolta, amikor megtudták, mi történt egy ott lakó kislánnyal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magával rántotta

Szeptember 17-én, délután az alig másfél éves kislány éppen otthonában játszott, amikor felmászott a tévéállványra, majd magával rántotta a televíziót. Mindez olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy később életét veszítette.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Mentőhelikopter is érkezett

A munkatársaim mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan egy másfél éves gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba – mondta az esettel kapcsolatban Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) PR-és kommunikációs igazgatója.

Semmi probléma nem volt a családdal

Hiába küzdöttek a kislányért, életét veszítette nem sokkal azt követően, hogy kórházba szállították. A település polgármestere azt közölte, hogy egy nagyon kedves, rendes családnál történt a tragédia.

Próbálgatta a járást

A helyszínről származó információk szerint a kisgyermek most volt abban a korban, amikor már próbálgatta a járást. Nagy valószínűséggel eközben próbált megkapaszkodni a 40-50 centi magas tévészekrényben, amelyen egy régi típusú képcsöves tévé állt.

Ez történhetett

A találgatások szerint vagy a szekrény billent meg vagy a tévében próbált megkapaszkodni a kislány, ez még nem derült ki, de a készülék rázuhant Borira, aki olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Féltestvére is otthon volt

Megdöbbentő új információ, hogy a kislánynak volt egy nagyobb, 8 éves féltestvére is, és a tragédia idején ő is otthon volt, tehát ő is végignézhette, mi történt – írja a Blikk.

Segítenek nekik

A faluban mindenki ismeri őket, mindent megtettek a gyermekért, szeretetben nevelték. A falu lakói és az önkormányzat mindenben a segítségükre lesz – mondta Agócs Pál polgármester.

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy nyomozás indult az esettel kapcsolatban. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció