Noha a mentőhelikopter azonnal a helyszínre ért, s kórházba szállították, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy elhunyt. A polgármester azt mondta, mindenben segítik a családot.

Itt történt az eset

Rettenetes tragédia rázta meg nemrégiben a Nógrád vármegyei Becske települést. A helyieket valósággal sokkolta, amikor megtudták, mi történt a kislánnyal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Térképen a település

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez okozta a balesetet

Szeptember 17-én, délután az egyéves kislány éppen otthonában játszott, amikor felmászott a tévéállványra, majd magával rántotta a televíziót. Mindez olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy később életét veszítette.

Mentőhelikopter is érkezett

A munkatársaim mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan egy másfél éves gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba – mondta az esettel kapcsolatban Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) PR-és kommunikációs igazgatója.

Semmi probléma nem volt a családdal

Azonban hiába küzdöttek a kislányért, életét veszítette nem sokkal azt követően, hogy kórházba szállították. A település polgármestere azt közölte, hogy egy nagyon kedves, rendes családnál történt a tragédia.

Segítenek nekik

A faluban mindenki ismeri őket, mindent megtettek a gyermekért, szeretetben nevelték. A falu lakói és az önkormányzat mindenben a segítségükre lesz – magyarázta Agócs Pál. Az esetről beszámoló nool.hu kereste a rendőrséget, amely későbbre ígért tájékoztatást.

Több tragédia is bekövetkezett

Sajnos nem ez az első eset az utóbbi időkben, hogy egy gyerek szerencsétlen körülmények közt életét veszíti saját otthonában. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, július végén egy kétéves gyermeket találtak holtan egy szentesi ház udvarán. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

Az udvaron álló medencébe fulladt bele

A gyermek az udvarukon álló medencébe fulladt bele, az eset körülményei egyelőre nem ismertek. Egész Szentes megdöbbent a történtek hallatán, a család szomszédjai próbálják védeni az édesanyát és az édesapát a vádaskodásoktól.  

Kevés az információ

Mivel a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet, nem osztanak meg részleteket a történtekről, így azt sem tudni, hogy a tragédia bekövetkeztekor kik voltak azok a felnőttek, akik otthon tartózkodtak, kinek a felügyelete alatt állt éppen a fiú.

A szülőket védik a szomszédok

A tragédiáról a szomszédok sem mondanak semmit, valószínűleg a szülőket védik így az interneten elszabadult indulatok miatt. Rengeteg kommentelő támadja a családot, és annak ellenére, hogy a körülményeket senki sem ismeri, a szülőket hibáztatják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)