Hiába küzdöttek az 59 éves férfi életéért a mentősök, a helyszínen elhunyt.

Két autó ment egymásba

Az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kakucs térségében közlekedett személygépkocsijával egy 59 éves budapesti férfi 2022. április 15-én 18 óra 27 perckor, amikor egy leállósávon álló személyautónak ütközött. 

Hiába küzdöttek a mentősök

A mentősök hiába küzdöttek a férfi életéért, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. Az álló járműben utazók közül hárman, könnyebb és súlyos sérülést is szenvedtek, őket a mentősök kórházba vitték.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Fotó a helyszínről:


Helyszíni felvétel:


Ez történt

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának információi szerint a Mercedes ML Szegedről jött, Húsvétra mentek rokonokhoz, megálltak a leállósávban, mert az egyik utasnak pisilni kellett.

Vészvillogó

A sofőr bekapcsolta a vészvillogót, ő és az egyik gyerek kiszállt, ekkor viszont hátulról egy francia rendszámú Ford C-Max, amely valamiért a leállósávban haladt, fékezés nélkül a Mercedes hátuljába csapódott.

Fotó a helyszínről:


Helyszíni felvétel:


Nem volt bekötve

A Ford budapesti férfi vezetője nem használta a biztonsági övét, nagyon súlyosan megsérült, őt csak a bal hátsó ajtó levágásával tudták a dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadítani. A mentőben sokáig próbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel, életét vesztette. A Mercedesben egy négytagú család, valamint egy barátjuk utazott, közülük az egyik kislányt és az édesanyát a Merényi Gusztáv kórházba szállították. A Mercedes vezetője teljesen összetörve sétálgatott, nem is akarta elhinni, mi történt velük… A helyszínen nagy a torlódás, csak a belső sávban járható.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni képek – Forrás: G.K.